Norton Studio verwijderen

U kunt Norton Studio wanneer u maar wilt van uw apparaat verwijderen. Nadat u Norton Studio heeft verwijderd, kunt u de beveiligingsstatus van uw apparaten niet meer bekijken. U heeft ook geen toegang meer tot de Norton-producten van Norton Studio. Wanneer u Norton Studio verwijdert, worden Norton Studio en de verwante gegevens van uw apparaat verwijderd.

Norton Studio verwijderen

1. Klik op Start -scherm met de rechtermuisknop op de Norton Studio -tegel.

2. In het dialoogvenster dat verschijnt, klikt u op Verwijderen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v74591462_nst_retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 26/04/2017