Norton Studio installeren

Norton Studio is een universele Windows-app die alleen verkrijgbaar is voor desktopcomputers laptops. U kunt Norton Studio via de Windows Store downloaden. U moet een geldige Norton-account hebben om Norton Studio te kunnen gebruiken. Als u geen Norton-account heeft, kunt u een account maken met behulp van Norton Studio of via https://my.norton.com.

U moet beheerdersrechten hebben op uw apparaat om Norton Studio te kunnen installeren.

Norton Studio installeren

1. Klik in het Start -scherm op Store om de Windows Store te openen.

2. Zoek in de winkel naar Norton Studio.

3. Klik op Norton Studio.

4. Klik op Installeren. Installeert u de app voor de eerste keer, dan moet u zich bij uw Microsoft-account aanmelden om het download- en installatieproces te starten.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v74591421_nst_retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 07/02/2018