Welkom bij Norton Studio

Norton Studio is een Windows Store-app. Met Norton Studio kunt u de huidige beveiligingsstatussen bekijken en beheren van de Norton-producten die op uw apparaten zijn geïnstalleerd. U moet Norton Studio via de Windows Store installeren. U moet uw Norton-product bij uw Norton-account registreren om Norton Studio te kunnen gebruiken. Norton-producten omvatten Norton 360, Norton Internet Security, Norton AntiVirus, Norton Mobile Security, Norton Security en Norton Security with Backup. Uw apparaat moet met internet zijn verbonden om Norton Studio te kunnen gebruiken. Als u geen Norton-account heeft, kunt u een account aanmaken met behulp van Norton Studio of via de volgende URL:

https://account.norton.com

Norton Studio en de apparaten die u hiermee wilt beheren, moeten aan dezelfde Norton-account zijn gekoppeld.

De Norton Studio-app is niet beschikbaar op apparaten met ARM-processors.

Instellingen voor Extern beheer bepalen de manier waarop Norton Studio uw apparaten controleert. Voor meer informatie over de instellingen voor Extern beheer van uw Norton-product, raadpleegt u de volgende tabel.

Als u versie 20.0 of later van een Norton-product gebruikt

Als u een oudere versie dan 20.0 van een Norton-product gebruikt

Extern beheer

• De optie Extern beheer wordt alleen automatisch ingeschakeld als uw Norton-product is geregistreerd bij Norton-account.

De optie Extern beheer is niet beschikbaar.

Norton-agent

Norton-agent op het apparaat is niet vereist.

U moet de Norton-agent op uw apparaat installeren om de beveiligingsstatus van uw apparaat in Norton Studio te kunnen bekijken.

De Norton-agent moet zijn gekoppeld aan dezelfde Norton-account als de account waarmee Norton Studio is aangemeld.

In de volgende tabel ziet u welke producten en besturingssystemen compatibel zijn:

Productversie

Versie van besturingssysteem

Norton Studio 1.3

Windows 8

Norton Studio 1.4/1.5

Windows 8.1 of later

Op het startscherm van Windows zijn de volgende opties beschikbaar voor de Norton Studio-tegel:

• Klein

• Gemiddeld

• Breed

• Groot (deze optie is alleen beschikbaar op Windows 8.1 of later)

Norton Studio geeft in het hoofdvenster alle apparten weer die aan uw Norton-account zijn gekoppeld. Het kan hierbij gaan om een laptop, desktop, smartphone of tablet. U kunt de beveiligingsstatus van al uw apparaten bekijken en de beveiligingsproblemen oplossen. Afhankelijk van de beveiligingsstatus van uw apparaten geeft Norton Studio de apparaatstatus aan als Veilig, Beveiligingswaarschuwing, Herstellen of In gevaar. Wanneer uw apparaat te maken krijgt met een beveiligingsprobleem, geeft Norton Studio een rode balk met een kruisje (x) weer naast het apparaat. U kunt de optie Nu repareren in Norton Studio gebruiken om de meeste beveiligingsbedreigingen op uw apparaat te verhelpen. Heeft u de beveiligingsproblemen opgelost, dan verandert de rode balk met het kruisje (x) in een groene balk met een vinkje.

Als uw abonnement op een Norton-product bijna is verlopen of is verlopen, wordt u via de Norton Studio-tegel op het Start -scherm van Windows 8 gewaarschuwd.

Voor elk van uw apparaten geeft Norton Studio bepaalde beveiligingsstatistieken van het Norton-product weer voor de laatste 30 dagen. Een van de details is het tijdstempel van de laatste scan en de laatste update. U kunt ook het aantal bedreigingen zien dat op uw apparaat, het netwerk en internet is gedetecteerd. Wanneer uw Norton-product dergelijke bedreigingen detecteert, geeft Norton Studio het aantal gedetecteerde bedreigingen weer in het hoofdvenster. U kunt ook de abonnementsstatus bekijken van de Norton-prodcuten die op elk van uw apparaten zijn geïnstalleerd. U kunt de optie Verlengen gebruiken om uw abonnement te verlengen.

Vanuit Norton Studio heeft u toegang tot andere Norton-producten. U moet mogelijk naar links of rechts scrollen in het hoofdvenster van Norton Studio om een specifiek Norton-product te selecteren. Als u een Norton-product wilt openen, klik dan ergens in het productvenster.

Info over Norton Studio

Norton Studio installeren

Aanmelden bij Norton Studio

Extern beheer in- of uitschakelen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v74591402_nst_retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 8
Laatste wijziging: 18/09/2014