Norton from Symantec

Norton Management

Met Norton Management kunt u al uw Norton-producten en Norton-productsleutels vanaf één locatie beheren. U kunt uw apparaten, zoals pc's en laptops, aan Norton Management toevoegen, en uw Norton-producten op afstand op het apparaat installeren en beheren. U kunt de beveiligingsstatus van al uw apparaten bekijken en beveiligingsproblemen oplossen via de website van Norton Management vanaf elke locatie over de hele wereld.

De Norton Management-agent moet op elk apparaat geïnstalleerd zijn dat u in Norton Management wilt beheren. Norton Management gebruikt de Norton Management-agent om Norton-producten te installeren op en te verwijderen van uw apparaten en om op afstand de beveiligingsproblemen op uw apparaat op te lossen. Nadat u de Norton Management-agent op een apparaat hebt geïnstalleerd, kan het via de website op afstand beheerd worden.

U kunt met Norton Management het volgende doen:

• Een apparaat aan Norton Management toevoegen.

• Een Norton-product op een apparaat installeren.

• Norton-producten bekijken die op een apparaat zijn geïnstalleerd.

• De beveiligingsstatus van een apparaat weergeven.

• Beveiligingsproblemen op een apparaat oplossen.

• Een nieuwe Norton-productsleutel kopen.

• Uw Norton-productabonnement verlengen.

• Een apparaat uit Norton Management verwijderen.

• Uw product met een andere productsleutel activeren.

• Uw Norton-producten upgraden naar de nieuwste beschikbare versie.

De functies die hierboven worden vermeld, variëren voor de verschillende Norton-producten en -apparaten.

Norton Management in Windows openen

De Norton Management-agent installeren op Windows

Ondersteunde apparaten

Apparaten beheren

Het Norton 360-hoofdvenster