Norton from Symantec

Norton Power Eraser

Norton Power Eraser is een krachtige verwijderingstool waarmee u beveiligingsrisico's kunt opruimen die moeilijk van uw computer te verwijderen zijn. Als een programma uw computer heeft gekaapt en u hebt moeite het te verwijderen, helpt Norton Power Eraser u de beveiligingsbedreiging van uw computer te verwijderen.

Norton Power Eraser biedt mogelijkheden voor detectie en verwijdering van beveiligingsrisico's die zich voordoen als legitieme toepassingen. De tool gebruikt agressievere technieken dan uw Norton-beveiligingsproduct, dus het risico bestaat dat het legitieme programma's markeert voor verwijdering. Voordat u bestanden verwijdert, moet u de pagina met scanresultaten zorgvuldig bekijken.

Norton Power Eraser downloaden en openen

Uw computer scannen met Norton Power Eraser

Wat te doen wanneer een beveiligingsrisico wordt gevonden

Het venster Resultatenoverzicht