Een scan uitvoeren met Norton Bootable Recovery Tool

Als uw computer geïnfecteerd is en u Windows niet meer kunt opstarten, kunt u met Norton Bootable Recovery Tool bedreigingen verwijderen en uw computer herstellen.

Een scan uitvoeren met Norton Bootable Recovery Tool

1. Plaats het opslagmedium voor herstel en start uw computer op vanaf dit medium.

Het medium voor herstel kan een dvd of USB-sleutel zijn waarop Norton Bootable Recovery Tool staat, of de product-cd.

2. Lees de licentieovereenkomst en klik vervolgens op Ik ga akkoord.

3. Klik in het venster Norton Bootable Recovery Tool op Norton Advanced Recovery Scan.

De optie Gegevens van scansessie opslaan is standaard geselecteerd. Sla de informatie over uw scansessie op zodat u deze acties indien nodig ongedaan kunt maken.

4. Klik op Scan starten.

5. Nadat de scan is voltooid, verwijdert u het medium voor herstel uit het station of de USB-poort en start u de computer opnieuw op.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v73999592_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 12/02/2016