Installaties op uw apparaten beheren

Installaties op uw apparaten beheren met Norton-account

1. Norton-account geeft de huidige status van uw beheerde apparaten weer, evenals de details van geïnstalleerde producten.

Voor elk apparaat in Norton-account kunt u het volgende doen:

• Controleren of het apparaat beveiligd is en het 'herstellen' als er een probleem is.

• Uw product op afstand met een andere productsleutel activeren.

Deze functies worden alleen ondersteund in Norton AntiVirus 2013 en Norton Internet Security 2013.

• Controleren of het apparaat online is of de naam van het apparaat wijzigen.

• De details van het geïnstalleerde product weergeven of het apparaat verwijderen uit Norton-account.

• Het abonnement verlengen als het bijna is verlopen.

• Een product uit de service verwijderen.

• Gemakkelijk naar de website van het product navigeren (alleen Norton Family, Norton AntiTheft).

2. Als uw product Norton AntiVirus of Norton Internet Security is, wordt een eventueel probleem op uw externe apparaat weergegeven als een waarschuwingsstatus in het portaal.

Klik op Nu verhelpen om een dergelijk probleem op te lossen. Als het apparaat offline is, wordt het verzoek in de wachtrij gezet en naar het apparaat gestuurd zodra het online is.

3. Norton stuurt een e-mailmelding als een probleem wordt gedetecteerd en uw apparaat niet beveiligd is. Als u een e-mailwaarschuwing ontvangt, kunt u zich aanmelden en het probleem op afstand oplossen.

Als u deze meldingen wilt uitschakelen, meldt u zich aan bij uw Norton-account, klikt u op Waarschuwingen in de hoofdgebruikersinterface en configureert u uw voorkeuren in het weergegeven pop-upvenster.

4. U kunt tot 25 apparaten aan uw Norton-account toevoegen. Als u een apparaat rechtstreeks vanuit de Norton-account wilt toevoegen, meldt u zich via het gewenste apparaat aan bij de website.

Wanneer u zich op het gewenste apparaat bij de website heeft aangemeld, klikt u op Apparaat toevoegen en bevestigt u in het weergegeven pop-upmenu dat u zich op het apparaat bevindt dat u wilt toevoegen.

5. Wanneer uw apparaat is toegevoegd aan de Norton-account, kunt u producten op afstand installeren. Klik op Producten toevoegen om de lijst met geregistreerde producten weer te geven die u kunt installeren. Selecteer in de lijst het product dat u wilt installeren.

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v73972831_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8
Laatste wijziging: 05/03/2015