Een eerdere herstelsessie in Norton Bootable Recovery Tool ongedaan maken

De Norton Bootable Recovery Tool-scan gebruikt agressieve technieken om infecties te verwijderen, waardoor mogelijk bestanden of registersleutels van toepassingen van derden die op uw computer zijn geïnstalleerd, worden verwijderd. U kunt desgewenst de herstelsessie ongedaan maken en de wijzigingen terugdraaien.

Wanneer een herstelsessie ongedaan wordt gemaakt, worden alle items hersteld die tijdens de sessie zijn verwijderd, waaronder ook alle bekende risico's.

Een eerdere herstelsessie ongedaan maken

1. Start Norton Bootable Recovery Tool.

2. Klik in het venster Norton Bootable Recovery Tool op Norton Advanced Recovery Scan.

3. Klik op Ongedaan maken om de wijzigingen van een eerdere scansessie te bekijken en ongedaan te maken.

4. Selecteer de herstelsessie die u ongedaan wilt maken, en klik op Ongedaan maken.

Wanneer het proces start, kunt u de bewerking niet annuleren tot alle wijzigingen die tijdens de herstelsessie zijn gemaakt, zijn teruggedraaid.

5. Wanneer Norton Bootable Recovery Tool de wijzigingen heeft hersteld, kunt u naar het hoofdvenster terugkeren en een nieuwe scan uitvoeren.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v73972810_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 12/02/2016