Over de pagina Accountinstellingen

Op de pagina Accountinstellingen vindt u informatie over uw Norton-acount.

U kunt het volgende doen:

• De abonnementsinstellingen bekijken en wijzigen

• Persoonlijke gegevens bekijken en bijwerken, zoals uw naam, e-mailadres en telefoonnummer

• Het wachtwoord van uw Norton-account wijzigen

• Factuurgegevens bekijken en bijwerken, zoals factuuradres, betalingsmethode en bankgegevens

• Uw voorkeuren instellen

• De ordergeschiedenis en het orderoverzicht bekijken van alle Norton-services die u heeft gekocht

U kunt de volgende secties van de pagina Accountinstellingen openen:

Abonnementen

Hiermee kunt u de lijst met alle Norton-services weergeven die bij uw Norton-account zijn geregistreerd. U kunt hier ook de instellingen voor automatische verlenging wijzigen.

Gebruik de AAN/UIT -schakelaar naast Automatische verlenging om automatische verlenging voor uw Norton-abonnementen uit of in te schakelen.

U kunt de Automatische verlengingsservice het beste ingeschakeld laten. Als uw Norton-abonnement de Norton Virus Protection Promise omvat en u schakelt de Automatische verlengingsservice van Norton uit, kunt u niet langer profiteren van de Norton Virus Protection Promise en de andere voordelen die hieraan zijn verbonden.

U kunt opties voor automatische verlenging van uw Norton-service instellen. Gebruikers die voor deze verlengingsservice kiezen, ontvangen jaar in, jaar uit continu updates en bescherming. Voor informatie over automatische verlenging, Automatische verlengingsservice van Norton

Persoonlijke gegevens

Hier kunt u uw accountgegevens bekijken en updaten.

U kunt uw geregistreerde e-mailadres, uw Norton-accountwachtwoord en uw naam en adres updaten. Daarnaast kunt u uw e-mailvoorkeuren instellen en ervoor kiezen tweeledige verificatie in te stellen om uw Norton-account te beveiligen.

Zie voor meer informatie over tweeledige verificatie Tweeledige verificatie voor Norton-account.

Factuurgegevens

Hier kunt u uw factuurgegevens bekijken en wijzigen.

U kunt uw factuuradres en betalingsopties bekijken en wijzigen, zoals gegevens voor creditcards, bankpassen en online bankieren.

Ordergegevens

Hier kunt u de ordergeschiedenis van uw Norton-aankopen bekijken.

Voor elke Norton-service die u heeft aangeschaft, kunt u de orderdatum, het ordernummer en de huidige status van de order bekijken. U kunt op het ordernummer klikken om het volledige orderoverzicht weer te geven en de factuur af te drukken.

U kunt een order ook annuleren of een online order opslaan. Als u uw order niet heeft bevestigd, worden de ordergegevens weergegeven op de pagina Abonnementen. Nadat u de order heeft bevestigd, verschijnt deze in de ordergeschiedenis.

Als u het bericht Uw Norton-order vereist aandacht ziet wanneer u zich aanmeldt bij Norton, klikt u hier.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v73858085_NortonM_Retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 12/04/2017