Uw Norton-service overdragen naar een nieuw apparaat

U ontvangt een beperkt aantal licenties bij uw Norton-abonnement om Norton op verschillende apparaten te installeren. Als al uw licenties in gebruik zijn, kunt u een licentie van een ongebruikt apparaat overdragen en deze op een nieuw apparaat installeren. Volg onderstaande instructies om een licentie over te dragen, zodat u Norton op een nieuw apparaat kunt installeren.

De Norton-licentie overdragen

1. Meld u aan bij uw Norton-account.

2. Identificeer op de pagina Apparaten het apparaat dat u niet langer wilt beschermen.

Het apparaat moet worden weergegeven met een groene status. Als het apparaat dat u niet langer gebruikt wordt weergegeven met een rode of oranje status, kunt u het apparaat uit uw Norton-account verwijderen en een licentie vrijmaken. Lees voor instructies Een apparaat uit uw Norton-account verwijderen.

3. Klik op de drie puntjes onder het apparaat.

4. Klik vervolgens op Licentie beheren in het menu dat verschijnt.

5. Op de pagina Apparaten beheren kunt u het volgende doen:

• Klik op de naam van het apparaat.

• Onder Wat wilt u doen klikt u op Norton verwijderen.

• Klik op Volgende.

6. Klik in het geopende venster Norton verwijderen op Ja.

7. Op de pagina die verschijnt, klikt u op Nu installeren.

8. Selecteer een van de volgende opties in het venster Op nieuw apparaat installeren :

• Klik op Downloaden om Norton op het huidige apparaat te installeren.

• Klik op Link verzenden om Norton op een ander apparaat te installeren.

9. Klik op Volgende.

10. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.

Veel Norton-gebruikers hebben hun oplossing voor dit probleem op ons communityforum gedeeld. Zie oplossingen van gebruikers voor het overzetten van Norton in de Norton Community.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v73856951_NortonM_Retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X
Laatste wijziging: 15/04/2017