Uw Norton-bescherming van het ene naar het andere apparaat overdragen

Uw Norton-abonnement wordt geleverd met een beperkt aantal licenties waarmee u verschillende apparaten kunt beschermen. Als al uw licenties in gebruik zijn, kunt u een licentie van een ongebruikt apparaat overdragen en op een ander apparaat installeren. Lees Aantal beschikbare licenties in uw abonnement bepalen om na te gaan of er binnen uw abonnement nog ongebruikte licenties zijn.

Video: How to transfer your Norton protection

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v73856951
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X
Laatste wijziging: 14/09/2020