Wachtwoord van Norton-account is ongevraagd gewijzigd

Als u een melding heeft ontvangen dat het wachtwoord van uw Norton-account is gewijzigd maar deze wijziging niet is geautoriseerd, moet u uw wachtwoord onmiddellijk opnieuw instellen en contact opnemen met Norton-ondersteuning.

Het wachtwoord voor uw Norton-account opnieuw instellen

1. Ga naar de Norton-accountpagina Uw wachtwoord vergeten.

2. Voer het e-mailadres in dat u heeft gebruikt om uw Norton-account te kopen of maken.

3. Klik op Doorgaan.

4. U ontvangt een e-mail met instructies om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Het bericht is afkomstig van norton@symantec.com.

Contact opnemen met Norton-ondersteuning

• Wij hebben meer informatie nodig om deze kwestie verder te onderzoeken, om ervoor te zorgen dat uw account veilig is en de gegevens correct zijn. Neem contact op met Norton-ondersteuning om meer informatie over dit probleem op te geven.

E-mails betreffende Norton-account zijn doorgaans afkomstig van norton@symantec.com en bevatten links naar pagina's op Norton.com of Symantec.com. Als u denkt dat de e-mail niet legitiem is, is het raadzaam niet te klikken op links in de e-mail en de instructies in dit document te volgen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v73845231_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Android, Mac OS X, Windows
Laatste wijziging: 04/09/2017