Aanmelden en afmelden bij Norton Password Manager

Norton Password Manager vraagt u aan het begin van elke Windows-gebruikerssessie om u bij uw safe aan te melden. U kunt instellen dat Norton Password Manager u na de opgegeven inactieve tijd automatisch afmeldt bij uw safe. U moet het wachtwoord van uw safe opnieuw invoeren om Norton Password Manager te blijven gebruiken.

Meld u af bij uw safe wanneer u van uw apparaat weggaat om uw Password Manager-gegevens te beschermen. Als u automatisch afmelden bij uw safe wilt inschakelen, klikt u in het hoofdvenster op Instellingen > Beveiliging > en kiest u Safe sluiten na tijd minuten inactiviteit. Voor automatisch afmelden op Android en iOS tikt u op App-knop > Instellingen > Safe > Automatisch vergrendelen > en kiest u het interval voor automatische vergrendeling.

Als u zich volledig wilt afmelden bij Norton Password Manager, klikt u in het hoofdvenster van Norton Password Manager op uw e-mailadres en klikt u op Meld u af bij uw Norton-account.

Als u zich in Android of iOS bij uw safe wilt afmelden, tikt u op App-knop en vervolgens op Safe sluiten. Als u zich volledig wilt afmelden bij Norton Password Manager, tikt u op Afmelden in het hoofdvenster van de app. U kunt zich ook afmelden bij Password Manager door op App-knop > Instellingen > Account > Afmelden te tikken.

Als u uw vertrouwelijke gegevens wilt bekijken of bewerken, moet u bij Norton Password Manager zijn aangemeld.

Aanmelden bij uw safe in de cloud via de Norton-werkbalk

1. Open uw browser.

2. Klik in de Norton-werkbalk op de optie SAFE IS GESLOTEN.

3. Als u daar in het venster Aanmelden of een account aanmaken om wordt gevraagd, gebruikt u het e-mailadres en wachtwoord van uw Norton-account om u bij Password Manager aan te melden.

4. Geef in het venster Safe gesloten het wachtwoord voor uw safe in de cloud op.

5. Klik op Openen.

Afmelden bij uw safe in de cloud via de Norton-werkbalk

1. Start uw browser.

2. Klik op de Norton-werkbalk op SAFE IS OPEN en schuif de regelaar onder aan het venster naar rechts.

U kunt uw safe ook sluiten met de schuifregelaar in het hoofdvenster van Norton Password Manager.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v73785935_identity_safe_standalone_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 02/08/2018