Aan- en afmelden bij Identity Safe

Norton Identity Safe vraagt u aan het begin van elke Windows-gebruikerssessie om u bij uw safe aan te melden. U kunt Norton Identity Safe instellen om u na de opgegeven inactieve tijd automatisch af te melden bij uw safe. U moet het wachtwoord van uw safe opnieuw invoeren om Norton Identity Safe te blijven gebruiken.

Meld u af bij uw safe wanneer u van uw apparaat weggaat om uw Identity Safe-gegevens te beschermen. Als u automatisch afmelden bij uw safe wilt inschakelen, klikt u in het hoofdvenster op Instellingen > Beveiliging > en kiest u Safe sluiten na tijd minuten inactiviteit. Voor automatisch afmelden op Android en iOS tikt u op App-knop > Instellingen > Safe > Automatisch vergrendelen > en kiest u het interval voor automatische vergrendeling.

Als u zich volledig wilt afmelden bij Norton Identity Safe, klikt u in het hoofdvenster van Norton Identity Safe op uw e-mailadres en klikt u op Meld u af bij uw Norton-account.

Als u zich in Android of iOS bij uw safe wilt afmelden, tikt u op App-knop en vervolgens op Safe sluiten. Als u zich volledig wilt afmelden bij Norton Identity Safe, tikt u op Afmelden in het hoofdvenster van de app. U kunt zich ook afmelden bij Identity Safe door op App-knop > Instellingen > Account > Afmelden te tikken.

Als u uw vertrouwelijke gegevens wilt bekijken of bewerken, moet u bij Identity Safe zijn aangemeld.

Aanmelden bij uw cloudsafe via de Norton-werkbalk

1. Open uw browser.

2. Klik in de Norton-werkbalk op de optie SAFE IS GESLOTEN.

3. Als u daarom in het venster Aanmelden of een account maken gevraagd wordt, gebruikt u het e-mailadres en wachtwoord van uw Norton-account om u bij Identity Safe aan te melden.

4. Geef in het venster Safe gesloten het wachtwoord voor uw cloudsafe op.

5. Klik op Openen.

Afmelden bij uw cloudsafe via de Norton-werkbalk

1. Start uw browser.

2. Klik op de Norton-werkbalk op SAFE IS OPEN en schuif de regelaar onder aan het venster naar rechts.

U kunt uw safe ook sluiten met de schuifregelaar in het hoofdvenster van Norton Identity Safe.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v73785935_identity_safe_standalone_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 28/09/2015