Safe openen

Als u geen geldig Identity Safe-profiel heeft, klikt u op de link Identity Safe instellen in het venster Aanmelden bij Identity Safe en maakt u een profiel.

U kunt uw gevoelige gegevens, inclusief uw creditcardgegevens, bewaren en beheren met behulp van uw cloudsafe.

U moet eerst Identity Safe instellen voordat u zich kunt aanmelden bij uw safe van Identity Safe.

Het venster Safe openen biedt u de volgende opties:

Identity Safe instellen

Hiermee kunt u een safe van Identity Safe maken en uw Identity Safe-gegevens opslaan.

Wanneer u op de link Identity Safe instellen klikt, wordt het venster Norton Identity Safe weergegeven en klikt u op Volgende om uw Norton Identity Safe-account in te stellen.

Aanmelden bij Norton-account

Hier kunt u zich aanmelden bij uw Norton-account.

U moet zich aanmelden bij uw Norton-account om een cloudsafe in te stellen.

De Norton Identity Safe-cloudsafe maken

Aan- en afmelden bij Identity Safe

Norton Identity Safe-cloudsafe

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v73783622_identity_safe_standalone_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 08/08/2013