Aanmelden bij uw Norton-account

Met Identity Safe kunt u een cloudsafe maken om uw Identity Safe-gegevens in op te slaan. U moet u aanmelden bij uw Norton-account om een cloudsafe aan te maken of te openen. De Identity Safe-gegevens worden online opgeslagen via uw Norton-account. U kunt via het venster Aanmelden bij uw Norton-account ook andere cloudsafes openen die zijn gekoppeld aan verschillende Norton-accounts.

Per Norton-account kunt u maar één safe in de cloud hebben. Als u al een Norton-account heeft, kunt u u aanmelden met uw aanmeldingsgegevens.

Het venster Aanmelden bij Norton-account bevat de volgende opties:

E-mailadres

Hier moet u het e-mailadres opgeven dat u heeft gebruikt bij het aanmaken van uw Norton-account.

Wachtwoord

Hier moet u het wachtwoord opgeven dat u heeft gebruikt bij het aanmaken van uw Norton-account.

Wachtwoord onthouden

Hiermee krijgt u ook toegang tot uw Norton-account wanneer u zich afmeldt bij uw computer of uw computer opnieuw opstart.

Deze optie is standaard geselecteerd.

Aanmelden

Hiermee kunt u u bij uw Norton-account aanmelden.

U moet u aanmelden bij uw Norton-account om een cloudsafe aan te maken.

Wachtwoord vergeten

Hiermee kunt u uw wachtwoord van uw Norton-account ophalen.

Als u uw Norton-accountwachtwoord bent vergeten, klikt u op de link Wachtwoord vergeten en krijgt u een tijdelijk wachtwoord. Voer het e-mailadres in dat u heeft opgegeven toen u uw Norton-account aanmaakte. Symantec stuurt een tijdelijk wachtwoord naar uw e-mailadres. U moet uw wachtwoord opnieuw instellen nadat u zich bij uw Norton-account heeft aangemeld.

Nieuwe account maken

Hiermee kunt u een nieuwe Norton-account maken.

Uw Norton-account aanmaken

Aan- en afmelden bij Identity Safe

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v73760847_identity_safe_standalone_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 08/08/2013