Configureren van Norton Backup lukt niet als gevolg van te weinig opslagruimte

Norton biedt 25 GB cloudopslag voor elke Norton-sleutel. Uw product moet worden geactiveerd om de functie Cloudback-up te kunnen gebruiken. De eerste keer dat u cloudback-up configureert, moet u zich aanmelden bij uw account. Als uw poging om de cloudopslag te activeren mislukt, verschijnt het venster Installatie mislukt.

Voordat u cloudopslag activeert:

• Controleer of uw computer met internet is verbonden.

• Controleer of het product al bij een andere Norton-account is geregistreerd. Is dit het geval, klik dan op Opnieuw en meld u aan met de Norton-account waarbij het product is geregistreerd.

• Controleer de hoeveelheid beschikbare cloudopslagruimte. Als u meer opslagruimte nodig heeft, kunt u aanvullende opslagruimte kopen.

U kunt de cloudopslagruimte die aan u is toegewezen, via uw Norton-account over uw computers verdelen. U heeft het Norton-product bijvoorbeeld op twee computers geïnstalleerd en deze onder hetzelfde account geregistreerd. U kunt de opslagruimte tussen de twee computers delen. U gebruikt 10 GB cloudopslagruimte voor de eerste computer. Wanneer u de cloudopslag voor uw tweede computer met hetzelfde account activeert, kan deze computer de resterende 15 GB ruimte gebruiken.

De cloudopslagruimte verschilt op basis van het abonnement dat u heeft.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v73596013
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 13/08/2021