Alles verhelpen

De meeste problemen, zoals virus- en spywaredetectie en firewallinstellingen, worden automatisch verholpen. Voor sommige problemen is echter uw tussenkomst vereist.

In het venster Alles verhelpen wordt het volgende weergegeven:

• De problemen waarvoor verdere actie door u is vereist

• De beveiligingsfuncties die zijn uitgeschakeld en voor volledige beveiliging moeten worden ingeschakeld

In de kolom Beschrijving staan de problemen die Norton 360 Online heeft geïdentificeerd met een beschrijving voor elk probleem. In de kolom Actie staan de voorkeursacties voor bepaalde problemen. U kunt op de koppeling naast een probleem klikken om Norton 360 Online het probleem te laten oplossen. U kunt ook Alles verhelpen gebruiken om alle problemen op te lossen die in het venster Alles verhelpen worden weergegeven.

Soms moet u verdere handelingen in een ander venster of programma uitvoeren om bepaalde problemen te verhelpen.

De volgende handelingen vereisen uw tussenkomst:

• Voor bepaalde items, zoals een Norton 360 Online-update, moet u de pc opnieuw opstarten.

Wanneer u opnieuw moet opstarten om wijzigingen te implementeren, moet u dit goedkeuren.

• U moet misschien een back-up instellen voor Back-up maken als dit nog niet eerder is gedaan.

Als een bestaande back-up problemen geeft, moet u misschien een back-uplocatie of een andere instelling wijzigen.

Uw computer veilig houden

Wat te doen wanneer een beveiligingsrisico wordt gevonden

Informatie over acties als Norton 360 Online een bestand niet kan repareren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v7344193_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 26/07/2011