Site is onveilig

Norton Identity Safe heeft een shotgun-aanval op deze website gedetecteerd. Een shotgun-aanval probeert via meerdere kwetsbare punten in uw browser misbruik te maken van een website en uw browser om uw computer met schadelijke code te injecteren. Norton 360 heeft de website geblokkeerd om u tegen dergelijke bedreigingen te beschermen.

Het bezoeken van deze website wordt afgeraden. Wanneer u deze website bezoekt, vergroot dit de kans op een geslaagde kwaadwillige aanval. Als u op de site blijft, kan de site verschillende stukken schadelijke code injecteren.

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v73262370_identity_safe_standalone_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 08/08/2013