Site is onveilig

Norton Identity Safe heeft de huidige website als onveilig geïdentificeerd. Symantec heeft voor deze website een of meer aanvallen op kwetsbare punten in de browser of pogingen tot browsermisbruik gedetecteerd en geblokkeerd. Deze zouden uw computer kunnen beschadigen. Ook is gedetecteerd dat deze website winkelrisico's bevat of vervalste items verkoopt zonder dat dit duidelijk is aangegeven.

De website kan misbruik maken van de kwetsbare punten in uw browser door een code te injecteren, schadelijke activiteiten uit te voeren of een systeemfout te veroorzaken. Het is daarom niet veilig om vertrouwelijke gegevens op deze webpagina in te voeren. U kunt de optie Volledig rapport in het pop-upvenster Websiteveiligheid raadplegen voor meer informatie over winkelrisico's op deze website.

Het bezoeken van deze webpagina wordt afgeraden.

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v73262369_identity_safe_standalone_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 08/08/2013