Site is veilig

Symantec heeft deze website gescand en bepaald dat er geen indicatie van bedreiging is. De site kan veilig worden bezocht.

In het pop-upvenster Site Safety kunt u de volgende optie gebruiken:

Informatie over winkelen

Hier vindt u de informatie over veilig winkelen met betrekking tot de website die u bezoekt.

De informatie over veilig winkelen omvat onder andere:

• Betrouwbaar bedrijf

Hier ziet u of de winkelwebsite wordt gebruikt voor legitieme zakelijke doeleinden.

• Beschermde transactie

U kunt een veilige online transactie uitvoeren met SSL-certificaten uitgegeven door VeriSign.

• Privacybescherming

Beschermt uw persoonlijke gegevens tegen misbruik.

Het pop-upvenster Websitebeveiliging geeft de informatie over veilig winkelen weer op basis van de Symantec-classificatie en het VeriSign SSL-certificaat van de website die u bezoekt.

Volledig rapport

Hier vindt u meer informatie over deze website. U kunt deze link ook gebruiken om feedback over deze website te geven en reviews van andere Norton-klanten te lezen.

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v73250732_identity_safe_standalone_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 08/08/2013