Privacybeleid

De Software verzamelt nu en dan bepaalde informatie van de computer waarop deze is geïnstalleerd, zoals:

• Informatie over installatie van de Software. Uit deze informatie kan Symantec afleiden of de installatie van de software is voltooid. De informatie wordt door Symantec verzameld om het aantal geslaagde productinstallaties te evalueren en te verhogen. Deze informatie wordt niet met persoonlijk identificeerbare informatie in verband gebracht.

• Informatie over potentiële beveiligingsrisico's en URL's van bezochte websites die door de Software als potentieel frauduleus worden beoordeeld. Deze informatie wordt door Symantec verzameld voor evaluatiedoeleinden en om de detectie van kwaadaardig gedrag, frauduleuze Websites en andere internetbeveiligingsrisico's door Symantec-producten te verbeteren. Deze informatie wordt niet met persoonlijk identificeerbare informatie in verband gebracht.

• De overdraagbare uitvoerbare bestanden die als malware worden geïdentificeerd. Deze bestanden worden via de automatische indieningsfunctie van de Software bij Symantec ingediend. De verzamelde bestanden kunnen persoonlijke identificatiegegevens bevatten die zonder uw toestemming door de malware zijn verkregen. Dit soort bestanden worden uitsluitend door Symantec verzameld om de detectie van kwaadaardig gedrag door Symantec-producten te verbeteren. Symantec brengt deze bestanden niet met persoonlijke identificatiegegevens in verband. U kunt een dergelijke automatische indieningsfunctie na installatie uitschakelen door de instructies in de documentatie van de toepasselijke producten te volgen.

• De naam die tijdens de initiële set-up wordt toegekend aan de computer waarop de software wordt geïnstalleerd wordt door Symantec gebruikt als een accountnaam voor de betreffende computer, die u kunt gebruiken om extra services te ontvangen of die u toestaat bepaalde functies van de software te gebruiken. U kunt de accountnaam op elk moment na installatie van de Software wijzigen (aanbevolen).

• De overige informatie die wordt gebruikt om de functionaliteit van Symantec-producten te analyseren en te verbeteren. Deze informatie wordt niet met persoonlijk identificeerbare informatie in verband gebracht.

Symantec mag de verzamelde informatie openbaar maken als daarom wordt gevraagd door een ordehandhaver zoals vereist of toegestaan door de wet, of in antwoord op een dagvaarding of ander wettelijk proces. Symantec mag bepaalde informatie delen met onderzoeksorganisaties en andere leveranciers van beveiligingssoftware om bewustzijn, detectie en preventie van internetbeveiligingsrisico's te bevorderen. Symantec mag ook statistieken gebruiken die van de informatie zijn afgeleid, om rapporten over trends in beveiligingsrisico's te volgen en te publiceren. Wanneer u deze Software gebruikt, erkent u en gaat u ermee akkoord dat Symantec dergelijke informatie voor deze doeleinden mag verzamelen, verzenden, bewaren, onthullen en analyseren.

Deze informatie wordt door Symantec verzameld voor evaluatiedoeleinden en om de detectie van kwaadaardig gedrag, frauduleuze Websites en andere internetbeveiligingsrisico's door Symantec-producten te verbeteren.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v73242035_identity_safe_standalone_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 28/09/2015