De Norton Anti-Theft-agent installeren met de URL op de kaart of in de e-mail

U kunt de Norton Anti-Theft-agent installeren met de URL op de kaart of in de e-mail die u heeft ontvangen toen u Norton Anti-Theft kocht. Norton Anti-Theft maakt gebruik van de Norton Anti-Theft-agent om uw apparaat te beveiligen. U moet de Norton Anti-Theft-agent installeren op elk apparaat dat u wilt beschermen. Nadat u de agent heeft geïnstalleerd, kunt u uw apparaat overal volgen via een compatibel apparaat met een internetverbinding.

De Norton Anti-Theft-agent op Windows downloaden en installeren

1. Meld u aan bij de Norton Anti-Theft-portal via de URL op de kaart of in de e-mail die u heeft ontvangen toen u Norton Anti-Theft kocht.

2. Klik op Nu aanmelden.

3. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Als u een Norton Account hebt, geeft u uw Norton Account-gegevens op en meldt u zich aan.

• Als u geen geldige Norton Account hebt, klikt u op Nu registreren en maakt u een Norton Account aan. Zie Een Norton Account aanmaken.

4. Op de pagina Uw Norton Anti-Theft-service activeren typt u in het tekstvak Productsleutel de productsleutel die bij uw softwarepakket is inbegrepen.

5. Klik op Verifiëren.

6. Klik op de pagina Norton Anti-Theft installeren op Downloaden starten.

7. Dubbelklik op het bestand dat u hebt gedownload.

8. Klik op Uitvoeren.

9. Klik op Licentieovereenkomst van Norton, lees de gebruiksrechtovereenkomst en klik vervolgens op Sluiten.

10. Klik op Toestemmen en installeren.

De Norton Anti-Theft-agent op Android downloaden en installeren

1. Tik op uw Home-scherm op het pictogram voor de browser.

2. Meld u aan bij de Norton Anti-Theft-portal via de URL op de kaart of in de e-mail die u heeft ontvangen toen u Norton Anti-Theft kocht.

3. Klik op Hier aanmelden op de Norton Anti-Theft-pagina.

4. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Als u een Norton Account hebt, geeft u uw Norton Account-gegevens op en meldt u zich aan.

• Als u geen geldige Norton Account hebt, klikt u op Nu registreren en maakt u een Norton Account aan. Zie Een Norton Account aanmaken.

5. Op de pagina Uw Norton Anti-Theft-service activeren typt u in het tekstvak Productsleutel de productsleutel die bij uw softwarepakket is inbegrepen.

6. Klik op Verifiëren.

7. Tik op de pagina Norton Anti-Theft instellen op Ophalen via Google Play.

8. Als u wordt gevraagd om de productsleutel op te geven, voert u deze in het vakje Productsleutel in en typt u de productsleutel die bij het softwarepakket is inbegrepen.

9. Volg de aanwijzingen op het scherm.

De Norton Anti-Theft-agent op Mac downloaden en installeren

1. Open uw webbrowser vanaf de Mac waarop u de Norton Anti-Theft-agent wilt installeren.

2. Meld u aan bij de Norton Anti-Theft-portal via de URL op de kaart of in de e-mail die u heeft ontvangen toen u Norton Anti-Theft kocht.

3. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Als u een Norton Account hebt, geeft u uw Norton Account-gegevens op en meldt u zich aan.

• Als u geen geldige Norton Account hebt, klikt u op Nu registreren en maakt u een Norton Account aan. Zie Een Norton Account aanmaken.

4. Op de pagina Uw Norton Anti-Theft-service activeren typt u in het tekstvak Productsleutel de productsleutel die bij uw softwarepakket is inbegrepen.

5. Klik op Verifiëren.

6. Klik op de pagina Norton Anti-Theft installeren op Downloaden voor Mac.

7. Dubbelklik op het gedownloade Norton Anti-Theft-installatieprogramma.

8. In het dialoogvenster dat nu verschijnt, klikt u op Doorgaan.

9. Klik in het venster Welkom bij het Norton Anti-Theft-installatieprogramma op Doorgaan.

10. Neem de tekst Belangrijke informatie door en klik vervolgens op Doorgaan.

11. Lees de Software-licentieovereenkomst en klik vervolgens op Doorgaan.

12. In het dialoogvenster dat verschijnt, klikt u op Ik ga akkoord.

13. Typ uw beheerdersnaam en -wachtwoord in het verificatievenster en klik dan op Software installeren.

14. In het dialoogvenster waarin u wordt gevraagd uw Mac opnieuw op te starten, klikt u op Installatie voortzetten.

15. In het registratievenster voert u een van de volgende handelingen uit:

• Typ uw Norton-accountnaam en -wachtwoord, apparaatnaam en klik vervolgens op Doorgaan om Norton Anti-Theft te activeren.

• Klik op Later activeren om de proefversie van Norton Anti-Theft te installeren. U kunt uw product op elk gewenst moment activeren tijdens de proefperiode.

16. Klik in het venster Registratie geslaagd op Doorgaan.

17. Klik in het venster Installatie geslaagd op Opnieuw opstarten.

U moet uw computer opnieuw opstarten om het installatieproces te voltooien. Als dit de eerste installatie op de Mac is, wordt een bevestigingsbericht weergegeven na het opnieuw opstarten om de Locatieservices te selecteren. Norton Anti-Theft gebruikt de Locatieservices om uw locatie te bepalen. Het is raadzaam op Toestaan te klikken zodat Norton Anti-Theft de Core Location Services van Apple gebruikt. Als u op Niet toestaan klikt, gebruikt Norton Anti-Theft Skyhook Location Services.

Norton Anti-Theft

De Norton Anti-Theft-agent

Registreren voor Norton Anti-Theft

De Norton Anti-Theft-agent downloaden en installeren

< Terug

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.