URL bijwerken

In Identity Safe kunt u de URL wijzigen van de aanmeldingswebpagina waarvoor u aanmeldingen heeft opgeslagen. U wijzigt de URL van de aanmeldingswebpagina via het vak URL bijwerken. De URL die u bijwerkt, moet deel uitmaken van hetzelfde domein als uw huidige URL. Als uw huidige URL bijvoorbeeld http://www.symantec.com is, kunt u deze veranderen in http://www.symantec.com/norton/support.jsp. U kunt uw URL echter niet in http://www.symantec.edu wijzigen.

Controleer of de URL die u typt, overeenkomt met de URL van de webpagina die u wilt wijzigen.

Aanmeldingen bewerken of verwijderen

Aanmeldingen opslaan

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v73174678_identity_safe_standalone_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 08/08/2013