De Norton-werkbalk in Norton 360 Online gebruiken

Overzicht

• Slimme toepassing die uw wachtwoorden en financiële gegevens beveiligt en u beschermt zodat u geen slachtoffer van cybermisdaad wordt. Met de Norton-werkbalk behoort dezelfde informatie op verschillende websites invoeren tot het verleden: al uw persoonlijke gegevens worden opgeslagen en beheerd en waar nodig automatisch ingevuld. Voorkom dat vertrouwelijke gegevens worden gestolen en voer online transacties met alle vertrouwen uit, dankzij de uitgebreide beveiliging van Norton Identity Safe. En de kracht van Safe Web Search biedt nog een extra reden om informatie op internet op te zoeken zonder blootgesteld te zijn aan de gevaren van cyberaanvallen. U beschikt over een aangepaste opslagruimte waarmee u uw referenties over de hele wereld vanaf elke computer kunt oproepen en beheren.

Kenmerken

• Blijf beveiligd tegen bedreigingen die uw persoonlijke of financiële informatie proberen te stelen en bewaakt uw identiteit wanneer u online winkelt, bankiert en navigeert.

De Norton-werkbalk met Identity Safe wordt geïnstalleerd bij Norton 360 Online en biedt onmiddellijk bescherming. Als u Identity Safe met wachtwoordbeheer en het invullen van online formulieren wilt gebruiken, gaat u naar een webpagina met een aanmelding en wachtwoord. Identity Safe vraagt u om een opslagplaats te maken. U kunt ook in het product een opslagplaats maken om Identity Safe te gaan gebruiken.

• Phishingbeveiliging:

U kunt nu naar hartelust surfen en online winkelen, omdat phishingbeveiliging u beschermt tegen frauduleuze websites. De Norton-werkbalk geeft de beveiligingsstatus van webpagina's weer met een rood vinkje voor een verdachte phishingwebsite en een groen vinkje voor een veilige website.

• Gemak bij aanmelding en wachtwoord:

Met Identity Safe kunt u alle aanmeldingen en wachtwoorden opslaan wanneer u uw favoriete websites bezoekt. U hoeft uw aanmeldingen niet te onthouden: meld u gewoon aan bij Norton Identity Safe en uw aanmeldingsreferenties worden automatisch ingevuld wanneer u een website bezoekt. Met één klik op de account die in het vervolgkeuzemenu van Identity Safe op de Norton-werkbalk wordt weergegeven, gaat u naar uw favoriete site en wordt u aangemeld.

• Gecodeerde opslag van persoonlijke gegevens:

Identity Safe bewaart en codeert uw persoonlijke gegevens zoals creditcards, rekeningnummers en contactgegevens zodat u deze gemakkelijk kunt oproepen. Deze informatieopslagplaats is gecodeerd en wordt met een wachtwoord beveiligd, zodat alleen u toegang heeft.

• Geautomatiseerd formulier invullen bespaart tijd:

Met uw goedkeuring vult Identity Safe uw wachtwoord en persoonlijke gegevens in de toepasselijke velden van webformulieren in. Met deze service kunt u gemakkelijker online bankieren, winkelen en surfen, maar wordt uw informatie ook beschermd tegen stelen door afluisterende programma's die toetsaanslagen vastleggen.

Zelfstudies

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v73086115_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 12/02/2016