Norton Bootable Recovery Tool downloaden voor uw Norton Online-product

U kunt de Norton Bootable Recovery Tool-wizard het beste downloaden en installeren op een computer waarvoor geen beveiligingsbedreigingen spelen en Norton Bootable Recovery Tool maken. Als u Norton Bootable Recovery Tool op een geïnfecteerde computer maakt, is het mogelijk dat de dvd of USB-sleutel voor herstel ook geïnfecteerd raakt.

Norton Bootable Recovery Tool downloaden

1. Ga naar de pagina Norton Bootable Recovery Tool

2. Volg de instructies op het scherm om Norton Bootable Recovery Tool te downloaden.

Wanneer de download is voltooid, wordt de Norton Bootable Recovery Tool Wizard automatisch gestart.

3. Klik in de Norton Bootable Recovery Tool Wizard op Toestemmen en Installeren om de Gebruiksrechtovereenkomst te accepteren.

Als u de standaardinstallatielocatie wilt wijzigen, klikt u op Installatieopties en vervolgens op Bladeren om de nieuwe locatie te zoeken. Klik op OK om terug te gaan naar het hoofdvenster.

4. Volg de instructies op het scherm om Norton Bootable Recovery Tool op een dvd of USB-stick te maken. U kunt ook een ISO-afbeelding van Norton Bootable Recovery Tool maken om deze later te branden of op een virtuele computer te gebruiken.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v72380797_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 12/02/2016