Norton Bootable Recovery Tool gebruiken

Overzicht

• Norton Bootable Recovery Tool is een Rescue Tool dat gratis beschikbaar is voor bestaande klanten van Norton Antivirus, Norton Internet Security en Norton 360. U kunt dit hulpmiddel in noodsituaties gebruiken om uw computer te herstellen. U kunt NBRT (Norton Bootable Recovery Tool) gebruiken om bedreigingen te scannen en op te lossen als u problemen ondervindt bij de installatie van Norton-producten vanwege een virusinfectie op uw computer. Norton Bootable Recovery Tool kan ook worden gebruikt om een virusscan in de pre-installatieomgeving van Windows uit te voeren. Dankzij de veelzijdigheid van deze wizard kunt u het herstelprogramma naar een dvd branden, een ISO-afbeelding maken of het programma naar een USB-apparaat kopiëren.

Kenmerken

• Geïnfecteerde systeembestanden herstellen die niet uit Windows-omgevingen kunnen worden verwijderd:

Installatie van uw Norton-beveiligingsproduct mislukt omdat uw systeem is geïnfecteerd met crimeware. In dit geval kan Norton Bootable Recovery Tool u helpen doordat u uw computer vanaf een dvd of een USB-stick kunt opstarten en zo de bedreigingen kunt verwijderen die het probleem veroorzaken.

• Virusinfecties herstellen waardoor Norton-productinstallaties mislukken:

Norton Bootable Recovery Tool helpt om de meest gevreesde computerproblemen op te lossen, bijvoorbeeld wanneer crimeware zichzelf zo diep in het besturingssysteem van uw computer ingraaft, dat een speciaal hulpprogramma nodig is om deze crimeware te verwijderen.

U kunt de volgende handelingen uitvoeren met Norton Bootable Recovery Tool:

• Aangepaste herstelmedia (dvd/USB) maken voordat uw systeem geïnfecteerd raakt

• Herstel uw computer wanneer crimeware zich zo diep in uw systeem heeft ingegraven, dat u uw computer niet kunt opstarten

• Ondersteuning voor USB-sleutel:

Met de Norton Bootable Recovery Wizard kunt u een opstarthulpprogramma maken, ook op een USB-apparaat. U kunt ook de virusdefinities van Norton Bootable Recovery Tool op de USB-sleutel bijwerken. Wanneer u het hulpprogramma op een USB-apparaat probeert te installeren, wordt alle informatie op het apparaat gewist. Vereiste voor het gebruik van het hulpprogramma vanaf de USB-stick is dat de opstartreeks die op het USB-apparaat moet worden ingesteld, vanaf de BIOS-instellingen op de computer wordt ingesteld.

• ISO-bestandsondersteuning om het hulpprogramma uit te voeren vanaf een virtuele computer:

U kunt een ISO-bestand maken als uw aangepaste Norton Bootable Recovery Tool. U kunt dit ISO-bestand naar een dvd kopiëren en als herstel-dvd voor een willekeurige computer gebruiken. U kunt dit ISO-bestand ook gebruiken om naar een willekeurige virtuele computer te verwijzen als een virtuele dvd. Het hulpprogramma wordt met een set netwerk- en opslagstuurprogramma's geleverd. U kunt meer stuurprogramma's toevoegen door op Stuurprogramma's toevoegen te klikken. Als u geen stuurprogramma's meer in uw aangepaste Norton Bootable Recovery Tool wilt opnemen, maakt u het hulpprogramma met de standaardinstellingen.

< Terug

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.