Kom te weten hoe u Norton Bootable Recovery Tool gebruiken kunt gebruiken

Overzicht

• Norton Bootable Recovery Tool is een herstelprogramma dat gratis beschikbaar is. U kunt dit hulpprogramma gebruiken om uw computer te herstellen wanneer crimeware zich zo diep in uw systeem heeft ingegraven, dat u uw computer niet meer kunt opstarten. U kunt NBRT (Norton Bootable Recovery Tool) ook gebruiken om bedreigingen te scannen en op te lossen als u problemen ondervindt bij de installatie van Norton-producten vanwege een virusinfectie op uw computer. U moet de ISO-installatiekopie downloaden en een opstartbare dvd of USB-herstelmedium maken.

Kenmerken

• Virusinfecties herstellen waardoor het installeren of starten van een Norton-product mislukt:

Installatie van uw Norton-beveiligingsproduct mislukt omdat uw systeem is geïnfecteerd met crimeware. In dit geval kan Norton Bootable Recovery Tool u helpen doordat u uw computer vanaf een dvd of een USB-apparaat kunt opstarten en zo de bedreigingen kunt verwijderen die het probleem hebben veroorzaakt.

• Geïnfecteerde systeembestanden herstellen die niet uit Windows-omgevingen kunnen worden verwijderd:

Norton Bootable Recovery Tool helpt om de meest gevreesde computerproblemen op te lossen, bijvoorbeeld wanneer crimeware zichzelf zo diep in het besturingssysteem van uw computer ingraaft, dat een speciaal hulpprogramma nodig is om deze crimeware te verwijderen.

• Ondersteuning voor USB-apparaat:

U kunt een opstarthulpprogramma maken, ook op een USB-apparaat. Wanneer u een opstartbaar USB-apparaat probeert te maken, wordt alle informatie op het apparaat gewist. Voor gebruik van het hulpprogramma vanaf het USB-apparaat is vereist dat de opstartreeks die op het USB-apparaat moet worden ingesteld, vanaf de BIOS-instellingen op de computer wordt ingesteld.

Het USB-apparaat moet minimaal 1 GB vrije ruimte hebben om het herstelmedium te maken.

De optie om een Norton Power Eraser-scan uit te voeren is momenteel niet beschikbaar in deze versie van Norton Bootable Recovery Tool.

Norton Bootable Recovery Tool downloaden

Download het ISO-bestand voor Norton Bootable Recovery Tool op een computer die niet is geïnfecteerd.

1. Ga naar de pagina Norton Bootable Recovery Tool

2. Klik op Downloaden.

3. Volg de instructies op het scherm om het ISO-bestand voor Norton Bootable Recovery Tool op uw computer te downloaden en op te slaan.

4. Maak een opstartbaar dvd- of USB-herstelmedium met het gedownloade ISO-bestand.

Afhankelijk van uw vereisten voert u een van de volgende handelingen uit:

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v72380755_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 30/08/2017