Norton Management gebruiken

Een zelfstudie over Norton Management

Overzicht

• Via de Norton Management-widget krijgt u toegang tot het Norton Management-portaal. Op de Norton Management-website kunt u alle compatibele Norton-producten op één locatie beheren. Norton Management gebruikt uw Norton Account om uw Norton-product te registreren, evenals de computer waarop het product is geïnstalleerd.

Dankzij Norton Management kunt u moeiteloos zorgen dat al uw computers voortdurend zijn beveiligd: u kunt de status van uw apparaten bekijken, algemene problemen oplossen, uw abonnementen weergeven en verlengen, uw Norton-producten downloaden en installeren en productupdates ophalen, allemaal op één centrale locatie op afstand via het web.

Voer deze stappen uit om Norton Management in te stellen:

• Download en installeer de Norton Management Agent.

• Geef uw apparaat een naam.

• Maak een nieuwe Norton Account of meld u aan bij uw bestaande account.

U kunt Norton Management ook instellen via het Norton-productvenster.

Kenmerken

1. Productupdates:

De Norton Management-interface biedt een overzicht van alle geregistreerde computers waarop Norton-producten zijn geïnstalleerd. De Norton Management Agent moet zijn geïnstalleerd op de computers die moeten worden bewaakt.

De status van een Norton-product wordt weergegeven op de startpagina en wordt opgehaald via de Norton Management Agent op de geregistreerde computer. Een wijziging in de status van een geregistreerd Norton-product wordt onmiddellijk aan de Norton Management-server doorgegeven. Als een geregistreerde computer geen internetverbinding heeft of is uitgeschakeld, wordt de status Offline weergegeven.

2. Installaties beheren:

Met de eenvoudige toepassing kunt u een geregistreerde computer toevoegen, verwijderen of de naam wijzigen. Via Norton Management kunt u op afstand uw Norton-product controleren en problemen oplossen. Verleng uw bestaande Norton-licentie of schaf online een nieuw Norton-product aan. Installeer of verwijder uw Norton-product op/van een geregistreerde computer.

3. Abonnement verlengen:

De Norton Management-server stuurt een melding over elke actie die u via het Norton Management-portaal uitvoert door een e-mail naar de gekoppelde Norton Account te verzenden. Het e-mailadres van de gekoppelde Norton Account ontvangt ook een melding wanneer een wijziging in de productstatus naar Rood of Geel wordt gedetecteerd.

U kunt uw bestaande Norton-licentie verlengen of een nieuw Norton-product online aanschaffen via het Norton Management-portaal.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v72380712_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Laatste wijziging: 19/06/2012