Back-up maken en herstellen

Overzicht

• Met een back-up kunt u uw cruciale gegevens herstellen in noodsituaties. Met de functie Back-up maken en herstellen in Norton 360 kunt u uw bestanden op een veilige online opslagplaats bewaren. U kunt bestanden ook als uw computer vastloopt, herstellen door u bij een weblocatie aan te melden. Met Norton 360 kunt u gemakkelijk een back-up maken van dierbare foto's, favoriete liedjes, waardevolle financiële documenten en belangrijke gegevens. Met de Back-upplanner kunt u uw back-upsets aanpassen aan voortdurend nieuwe bestandstypen.

U kunt echter ook handmatig back-ups uitvoeren. Een andere handige functie is dat u op afstand back-ups kunt instellen en oproepen op verschillende computers. Dit betekent dat u nooit kopieën van belangrijke gegevens mee hoeft te nemen. Met behulp van unieke back-upsets kunt u verschillende profielen instellen om back-ups van verschillende gegevens te maken.

U kunt de volgende handelingen uitvoeren met de back-upmodule:

• Unieke back-upsets instellen

• Bestandsdetails van alle back-upsets bekijken

• Kiezen uit een reeks opslaglocaties die het beste op uw wensen aansluiten

• Meerdere of afzonderlijke bestanden uit een eerdere back-up ophalen

• Aanmelden bij een veilige URL om uw back-upgegevens op te roepen en te herstellen

Functies

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v72380670_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 12/02/2016