De Norton-werkbalk gebruiken

Overzicht

• De Norton-werkbalk is een doordachte toepassing die uw wachtwoorden en financiële gegevens beveiligt en u beschermt zodat u geen slachtoffer van cybermisdaad wordt. U kunt uw aanmeldingsreferenties opslaan zodat u niet steeds dezelfde informatie op verschillende websites hoeft in te voeren. Deze opgeslagen aanmeldingen worden elke keer dat u ze nodig heeft, automatisch ingevuld. De uitgebreide beveiliging van Norton Identity Safe zorgt dat zelfs de meest vertrouwelijke informatie wordt beschermd tegen diefstal en dat alle online transacties vertrouwd blijven.

Kenmerken

• Blijf beveiligd tegen bedreigingen die uw persoonlijke of financiële informatie proberen te stelen en bewaakt uw identiteit wanneer u online winkelt, bankiert en navigeert.

De Norton-werkbalk met Identity Safe wordt geïnstalleerd bij Norton Internet Security en biedt onmiddellijk bescherming. Als u Identity Safe met wachtwoordbeheer en het invullen van online formulieren wilt gebruiken, gaat u naar een webpagina met een aanmelding en wachtwoord. Identity Safe vraagt u om een opslagplaats te maken. U kunt ook in het product een opslagplaats maken om Identity Safe te gaan gebruiken.

• Phishingbeveiliging:

U kunt nu naar hartelust surfen en online winkelen, omdat phishingbeveiliging u beschermt tegen frauduleuze websites. De Norton-werkbalk geeft de beveiligingsstatus van webpagina's weer met een rood vinkje voor een verdachte phishingwebsite en een groen vinkje voor een veilige website.

• Gemak bij aanmelding en wachtwoord:

Met Identity Safe kunt u alle aanmeldingen en wachtwoorden opslaan wanneer u uw favoriete websites bezoekt. U hoeft uw aanmeldingen niet te onthouden: meld u gewoon aan bij Norton Identity Safe en uw aanmeldingsreferenties worden automatisch ingevuld wanneer u een website bezoekt. Met één klik op de account die in het vervolgkeuzemenu van Identity Safe op de Norton-werkbalk wordt weergegeven, gaat u naar uw favoriete site en wordt u aangemeld.

• Gecodeerde opslag van persoonlijke gegevens:

Identity Safe bewaart en codeert uw persoonlijke gegevens zoals creditcards, rekeningnummers en contactgegevens zodat u deze gemakkelijk kunt oproepen. Deze informatieopslagplaats is gecodeerd en wordt met een wachtwoord beveiligd, zodat alleen u toegang heeft.

• Geautomatiseerd formulier invullen bespaart tijd:

Met uw goedkeuring vult Identity Safe uw wachtwoord en persoonlijke gegevens in de toepasselijke velden van webformulieren in. Met deze service kunt u gemakkelijker online bankieren, winkelen en surfen, maar wordt uw informatie ook beschermd tegen stelen door afluisterende programma's die toetsaanslagen vastleggen.

< Terug

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.