Uw online safe opnieuw instellen

Met Norton Identity Safe kunt u via uw Norton Account-aanmeldingsgegevens uw Identity Safe-wachtwoord opnieuw instellen als u het vergeten bent. Wanneer u uw online safe opnieuw instelt, worden al uw Identity Safe-gegevens permanent verwijderd.

Uw online safe opnieuw instellen

1. Open uw browser en ga naar: https://identitysafe.norton.com

2. Klik op Downloaden en download het installatieprogramma voor Norton Identity Safe.

3. Dubbelklik op het Norton Identity Safe-bestand dat u heeft gedownload.

4. Klik op Uitvoeren.

5. Klik op Toestemmen en installeren in het installatievenster om de installatie van Norton Identity Safe op uw systeem voort te zetten.

U kunt Symantec helpen maatregelen tegen beveiligingsrisico's of -bedreigingen te verbeteren door gebruik te maken van de functie Norton Community Watch. Om lid te worden van Norton Community Watch schakelt u Ik wil lid worden van Norton Community Watch onder in het venster in,

6. In het venster Aanmelden bij Norton Account typt u uw e-mailadres dat u heeft gebruikt voor het aanmaken van uw Norton Account.

7. Klik op Volgende.

8. Voer in het venster Meld u aan bij uw Norton Account het wachtwoord van uw Norton Account in en klik vervolgens op Aanmelden.

9. In het venster Uw online safe ontgrendelen klikt u op Nieuwe safe maken.

10. Klik in het venster Online safe opnieuw instellen op Identity Safe opnieuw instellen.

11. In het venster Online safe opnieuw instellen voert u uw Norton Account-wachtwoord in om de online safe die eraan gekoppeld is, opnieuw in te stellen.

Het e-mailadres dat aan uw Norton Account is gekoppeld, wordt in het vak E-mailadres weergegeven.

12. Klik op OK in het bevestigingsvenster.

U mag driemaal een onjuist wachtwoord invoeren in Norton Identity Safe. Als uw pogingen mislukken, biedt Norton Identity Safe een optie om uw Identity Safe opnieuw in te stellen in het venster Hebt u aanmeldingsproblemen?. Als u Identity Safe opnieuw instelt, verliest u alle Identity Safe-gegevens die u hebt opgeslagen, zoals aanmeldingsgegevens, kaarten en opmerkingen. Als u uw Identity Safe-wachtwoord bent vergeten, kunt u dit niet herstellen. U kunt alleen uw Identity Safe opnieuw instellen, en al uw opgeslagen gegevens gaan verloren.

Als u het Identity Safe-wachtwoord van uw online safe bent vergeten, moet u de aanmeldingsgegevens van uw Norton Account opgeven om uw Identity Safe opnieuw in te stellen.

Een online safe maken in een Norton-beveiligingsproduct

Het Identity Safe-wachtwoord wijzigen

Wachtwoorden en beveiliging