Sterke wachtwoorden

U moet een sterk wachtwoord gebruiken voor uw cloudsafe om uw vertrouwelijke informatie te beschermen. Wanneer u een sterk wachtwoord voor uw safe gebruikt, reduceert u het beveiligingsrisico en verhindert u dat hackers toegang verkrijgen tot uw gevoelige informatie, waaronder uw creditcardgegevens.

Een sterk wachtwoord heeft de volgende kenmerken:

• ten minste acht tekens

• ten minste één hoofdletter

• ten minste één kleine letter

• ten minste twee cijfers (0 tot en met 9)

• ten minste één symbool (zoals * > & $ %)

• Het wachtwoord van de cloudsafe mag niet overeenkomen met de gebruikersnaam of het wachtwoord van uw Norton-account

Een lang wachtwoord is veiliger. U dient uw wachtwoorden geregeld te wijzigen om wachtwoordbeveiliging te handhaven.

Aanmeldingen bewerken of verwijderen

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v71853940_identity_safe_standalone_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 08/08/2013