Nieuwe aanmelding

Met Identity Safe kunt u handmatig een aanmelding voor een website toevoegen vanuit het venster Aanmeldingen bewerken. U kunt de optie Nieuwe aanmelding maken in het venster Aanmeldingen bewerken gebruiken om een aanmelding handmatig toe te voegen.

Als u een aanmelding voor een website wilt toevoegen, typt u de URL van de webpagina waar u deze aanmelding wilt gebruiken in het dialoogvenster Nieuwe aanmelding.

Typ http:// vóór de naam van de website.

In het dialoogvenster Nieuwe aanmelding verschijnt standaard de URL https://. U kunt deze URL verwijderen en uw eigen URL invoeren.

Nadat u de URL heeft opgegeven, wordt u om de gebruikersnaam en het wachtwoord van de aanmelding gevraagd. U kunt een aanmelding alleen handmatig toevoegen als u er een gebruikersnaam voor opgeeft. Als u dit niet doet, wordt de door u ingevoerde URL of aanmeldingsnaam niet opgeslagen door Identity Safe.

Aanmeldingen bewerken of verwijderen

Aanmeldingen opslaan

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v71853477_identity_safe_standalone_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 08/08/2013