Online safe opnieuw instellen

Met Norton Identity Safe kunt u via uw aanmeldingsgegevens voor Norton-account uw Identity Safe-wachtwoord opnieuw instellen als u het vergeten bent. Als u Identity Safe opnieuw instelt, verliest u alle Identity Safe-gegevens die u heeft opgeslagen, zoals aanmeldingsgegevens, kaarten en opmerkingen. Als u uw Identity Safe-wachtwoord bent vergeten, kunt u dit niet herstellen. U kunt alleen uw Identity Safe opnieuw instellen, en al uw opgeslagen gegevens gaan verloren.

Als u uw Identity Safe-wachtwoord bent vergeten, kunt u dit niet herstellen. U kunt alleen uw Identity Safe opnieuw instellen en al uw gegevens opnieuw opslaan.

Het venster Online safe opnieuw instellen bevat de volgende opties:

Identity Safe opnieuw instellen

Hiermee kunt u uw Identity Safe-wachtwoord opnieuw instellen.

Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u de geheugensteun bekijken die u heeft opgegeven tijdens het maken van Identity Safe.

Annuleren

Hiermee wordt het venster afgesloten en keert u terug naar het venster Uw online safe ontgrendelen.

U mag driemaal een onjuist wachtwoord invoeren in Norton Identity Safe. Als uw pogingen mislukken, kunt u via Norton Identity Safe uw Identity Safe-gegevens opnieuw instellen. Als u Identity Safe opnieuw instelt, verliest u alle Identity Safe-gegevens die u heeft opgeslagen, zoals aanmeldingsgegevens, kaarten en opmerkingen. Als u uw Identity Safe-wachtwoord bent vergeten, kunt u dit niet herstellen. U kunt alleen uw Identity Safe opnieuw instellen, en al uw opgeslagen gegevens gaan verloren.

Norton Identity Safe-cloudsafe

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v71682555_identity_safe_standalone_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 08/08/2013