Frauduleuze site

De website waarop u zich bevindt, is een bekende frauduleuze site. Symantec heeft de website geanalyseerd en ontdekt dat de site frauduleus of een bekende schadelijke site is. Het is raadzaam deze site niet te bezoeken om uzelf tegen criminele activiteiten te beschermen.

Als u het niet eens bent met de evaluatie van deze site, kunt u deze voor analyse bij Symantec melden. U kunt de website ter evaluatie indienen. U kunt op de optie Site rapporteren op de Norton-werkbalk klikken om de website te verzenden.

U kunt op de optie Volledig rapport klikken om meer informatie over deze website te verkrijgen. U kunt deze link ook gebruiken om feedback over deze website te geven en reviews van andere Norton-klanten te lezen.

Protection Online

Zoeken op internet met Norton Safe Search

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v71682549_identity_safe_standalone_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 08/08/2013