Wachtwoord en beveiliging

U kunt het venster Wachtwoord en beveiliging ook gebruiken om het volgende te doen:

• Hiermee kunt u uw Identity Safe-wachtwoord wijzigen.

• Het gewenste beveiligingsniveau voor het gebruik van een Identity Safe-wachtwoord instellen.

Identity Safe-wachtwoord

Hiermee kunt u uw Identity Safe-wachtwoord wijzigen en een nieuwe geheugensteun instellen.

Wachtwoordbeveiliging

Hiermee kunt u het beveiligingsniveau van het Identity Safe-wachtwoord opgeven.

Identity Safe biedt drie beveiligingsniveaus ter bescherming van uw Identity Safe-wachtwoord. Kies een van de volgende opties:

• Vraag mijn wachtwoord aan het begin van elke aanmeldingssessie

Hiermee wordt u om uw Identity Safe-wachtwoord gevraagd wanneer u Identity Safe voor het eerst opent.

Het is raadzaam deze optie te gebruiken voor een betere beveiliging van uw Identity Safe-aanmeldingsgegevens.

• Vraag mijn wachtwoord voordat een aanmelding wordt ingevuld

Hiermee wordt u om uw Identity Safe-wachtwoord gevraagd bij elk online formulier voordat een aanmelding automatisch wordt ingevuld.

U kunt voor afzonderlijke aanmeldingen specificeren dat u uw Identity Safe-wachtwoord moet opgeven voordat de aanmelding automatisch wordt ingevuld.

• Automatisch afmelden bij Identity Safe als Identity Safe inactief is gedurende:

Hiermee wordt u automatisch bij Identity Safe afgemeld wanneer u uw Identity Safe een opgegeven periode niet gebruikt. U kunt 15, 30 of 45 minuten instellen voor de time-outperiode.

Deze optie is nuttig als u vaak ergens bent waar andere gebruikers toegang tot uw computer hebben.

• Wachtwoord vragen na een onderbreking

Hiermee wordt u om uw Identity Safe-wachtwoord gevraagd wanneer systeemactiviteit na een onderbreking wordt hervat.

Met deze optie wordt misbruik van uw Identity Safe-gegevens voorkomen doordat uw Identity Safe-wachtwoord wordt gecontroleerd telkens wanneer systeemactiviteit na een onderbreking wordt hervat.

Norton Identity Safe vraagt u alleen uw Identity Safe-wachtwoord in te voeren als u bij uw Identity Safe was aangemeld toen het systeem werd onderbroken.

Elke keer dat u het beveiligingsniveau van het profiel wijzigt in een instelling die minder veilig is dan het huidige beveiligingsniveau, moet u uw Identity Safe-wachtwoord valideren.

Beveiligingsinstellingen

Portemonnee toevoegen

Aanmeldingen bewerken of verwijderen

< Terug

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.