Gegevensconflict

Het venster Gegevensconflict wordt weergegeven wanneer u voor dezelfde aanmelding verschillende wachtwoorden opslaat. Wanneer u Identity Safe-gegevens importeert vanuit een mobiel profiel of back-upbestand en de gegevens samenvoegt met de gegevens in de safe waarbij u op dit moment bent aangemeld, wordt het venster Gegevensconflict weergegeven.

Het venster Gegevensconflict biedt u de volgende opties:

Site

Hier kunt u de naam van de website bekijken waarvoor u de aanmeldingsgegevens heeft opgeslagen.

Gebruikersnaam

Hier kunt u de gebruikersnaam bekijken van de website waarvoor u de aanmeldingsgegevens heeft opgeslagen.

Bestaand wachtwoord gebruiken

Hiermee kunt u het bestaande wachtwoord voor de aanmelding gebruiken. Met deze optie kunt u hetzelfde wachtwoord te gebruiken dat u heeft gebruikt voor het opslaan van uw aanmeldingsgegevens.

Geïmporteerd wachtwoord gebruiken

Hiermee kunt u het wachtwoord gebruiken dat u heeft gebruikt tijdens het importeren van Identity Safe-gegevens van uw mobiele profiel of back-upbestand.

Wachtwoord weergeven

Hiermee kunt u het wachtwoord bekijken dat u heeft opgegeven tijdens het opslaan en importeren van de aanmeldingsinformatie.

Resterende <n> conflicten oplossen met bovenstaande keuze

Hiermee kunt u de resterende conflicten oplossen met dezelfde optie die u in dit venster geselecteerd heeft.

Aanmeldingen bewerken of verwijderen

Aanmeldingen opslaan

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v71682540_identity_safe_standalone_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 08/08/2013