Gebruikersnaam

Wanneer u een aanmelding handmatig toevoegt, kunt u in Identity Safe de gebruikersnaam invoeren van de toegevoegde aanmelding. Typ in het vak Nieuwe gebruikersnaam invoeren de gebruikersnaam van uw aanmelding.

Via het vak Wachtwoord in de sectie Details kunt u een wachtwoord instellen voor de toegevoegde aanmelding. De details van de aanmeldingen worden alleen in de sectie Details weergegeven wanneer u een aanmelding selecteert in de sectie Aanmeldingen.

Met Identity Safe kunt u de gebruikersnaam van opgeslagen aanmeldingen wijzigen. Klik hiervoor op de optie Wijzigen naast Gebruikersnaam onder de sectie Details in het venster Aanmeldingen bewerken.

Behalve de gebruikersnaam kunt u ook het wachtwoord wijzigen in het venster Aanmeldingen bewerken.

Aanmeldingen bewerken of verwijderen

Aanmeldingen opslaan

Aanmeldingen

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v71682534_identity_safe_standalone_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 08/08/2013