Nieuwe map

U kunt mappen maken en al uw opgeslagen website-aanmeldingen in deze mappen groeperen. U kunt het tekstvak Nieuwe map invoeren gebruiken om een mapnaam naar keuze in te voeren.

U kunt ook een nieuwe map maken met de optie Opslaan die boven aan de webpagina verschijnt. Nadat u op de optie Opslaan heeft geklikt, verschijnt het dialoogvenster Aanmelding voor site opslaan. Typ een mapnaam in de beschikbare vervolgkeuzelijst Map om een map te maken. De map die u maakt, wordt weergegeven in het venster Aanmeldingen bewerken.

U kunt de naam van een map ook later wijzigen. Wanneer u in het deelvenster Aanmeldingen op een mapnaam klikt, wordt het vakje Mapnaam rechts van het venster Aanmeldingen bewerken weergegeven. U kunt deze optie gebruiken om een nieuwe naam voor de map te typen. Gebruik de optie Toepassen om de nieuwe naam op te slaan.

Een mapnaam mag geen van de volgende tekens bevatten: \ / : & * ? " < > [ ].

U kunt de mappen die u heeft gemaakt, bekijken in het menu Identity Safe op de Norton-werkbalk.

Aanmeldingen bewerken of verwijderen

Aanmeldingen opslaan

Aanmeldingen

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v71682531_identity_safe_standalone_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 08/08/2013