Identiteitskaarten bewerken

Met de functie Identiteitskaarten bewerken kunt u uw persoonlijke gegevens op één plaats beheren. Persoonlijke gegevens zijn bijvoorbeeld uw naam, geboortedatum, e-mailadres en creditcardgegevens.

U kunt de gegevens die u in de kaarten opslaat, gebruiken om het volgende te doen:

• Formulieren invullen.

• Vertrouwelijke informatie opgeven zonder deze te moeten typen terwijl u online bent.

Door u manieren te bieden om informatie in te voeren zonder dat u deze zelf moet typen, beveiligt Identity Safe u tegen keyloggers die uw identiteit kunnen stelen en misbruiken.

Op sommige websites staan formulieren met velden voor creditcardgegevens of andere persoonlijke gegevens. Via het menu Safe open op de Norton-werkbalk kunt u de optie Aanmeldassistent gebruiken waarmee u de gemaakte kaarten automatisch kunt laten invullen. U kunt een kaart kiezen uit de vervolgkeuzelijst die wordt weergegeven wanneer u de optie Aanmeldassistent kiest om de formulieren automatisch in te vullen.

U kunt de details van elke kaart die u heeft gemaakt, toevoegen, bekijken, bewerken en dupliceren. U kunt een kaart ook verwijderen als u deze niet meer nodig heeft.

U kunt kiezen uit de volgende opties:

Kaart toevoegen

Hiermee kunt u een nieuwe Identity Safe-kaart maken.

U kunt de kaartnaam zelf bepalen. Wanneer u uw kaart met een wachtwoord vergrendelt, biedt Identity Safe extra beveiliging voor uw kaart.

Ontgrendelen

Hiermee kunt u een kaart ontgrendelen die met een wachtwoord is beveiligd.

Identity Safe biedt extra beveiliging voor uw kaart. U kunt het overzicht van een kaart pas bewerken, dupliceren, verwijderen of bekijken wanneer u het wachtwoord opgeeft.

Deze optie verschijnt alleen als u de optie Wachtwoordbeveiliging selecteert wanneer u een nieuwe Identity Safe-kaart maakt. Wanneer u op de optie Ontgrendelen klikt, wordt het venster Wachtwoord voor Identity Safe valideren geopend. U moet het Identity Safe-wachtwoord opgeven van de safe waarbij u momenteel bent aangemeld, om uw kaartgegevens te kunnen bekijken.

Kaart bewerken

Hiermee kunt u de kaart bewerken die u heeft geselecteerd.

U kunt elke kaart selecteren die aan de linkerkant van het venster Identiteitskaart beschikbaar is.

Gebruik het scrollpijltje omhoog of omlaag om de lijst met kaarten te bekijken die u heeft gemaakt.

Kaart dupliceren

Hiermee kunt u de gegevens dupliceren in een kaart die al bestaat.

U kunt door de lijst met kaarten scrollen en een kaart selecteren die u wilt dupliceren.

Identity Safe noemt de nieuwe kaart automatisch Nieuwe kaart, gevolgd door het volgende beschikbare getal. Als de laatste kaart die u heeft gemaakt, bijvoorbeeld Nieuwe kaart 4 is, noemt Identity Safe de gedupliceerde kaart Nieuwe kaart 5.

U kunt de kaartnaam ook zelf bepalen.

Kaart verwijderen

Hiermee verwijdert u een bestaande kaart.

Identity Safe verwijdert de kaart permanent uit uw lijst met kaarten.

Wanneer u een website bezoekt die formulieren bevat, kunt u via de menubalk Hulp nodig onder de Norton-werkbalk uw identiteitskaarten gebruiken. U kunt de gewenste kaart kiezen uit de lijst met kaarten die u heeft opgeslagen. U kunt ook op de optie Aanmeldassistent klikken om de kaart te selecteren en de website in te vullen met de gegevens die op de kaart zijn opgeslagen.

U kunt de vereiste velden van de geselecteerde kaart ook kopiëren en bewerken in het venster Aanmeldassistent. De belangrijke gegevens zoals wachtwoorden, creditcardnummers en geboortedatum zijn standaard verborgen. U moet de optie Weergeven selecteren om de gegevens weer te geven en te kopiëren.

Het is raadzaam de gegevens die u van de kaarten heeft gekopieerd, te wissen door de optie Inhoud van klembord wissen te selecteren.

Portemonnee toevoegen

Portemonnee

Browserinstellingen

Beveiligingsinstellingen

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v71682528_identity_safe_standalone_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 08/08/2013