Wachtwoord voor uw Identity Safe valideren

Het kan zijn dat u standaardinstellingen wilt wijzigen of handelingen wilt uitvoeren waarvoor uw Identity Safe-wachtwoord is vereist voordat u doorgaat. In deze gevallen vraagt Norton Identity Safe u het Identity Safe-wachtwoord in te voeren van de safe waarbij u momenteel bent aangemeld.

Gebruik het tekstvak Wachtwoord invoeren in het venster Wachtwoord voor Identity Safe valideren om het Identity Safe-wachtwoord van de huidige safe op te geven. Via de link Geheugensteun weergeven kunt u het geheugensteuntje voor uw huidige wachtwoord weergeven dat u tijdens de eerste set-up heeft opgeslagen.

Dit zijn een aantal gevallen waarin u het Identity Safe-wachtwoord moet opgeven:

• Voordat u een aanmelding invult.

• Wanneer u een indentiteitskaart wilt ontgrendelen die met een wachtwoord is beveiligd.

• Wanneer uw computer gedurende de opgegeven periode niet actief is.

• Wanneer u het wachtwoord voor uw aanmelding wilt bekijken of aanpassen in het venster Aanmeldingen bewerken.

• Als u het beveiligingsniveau van uw Identity Safe-wachtwoord verlaagt in het venster Wachtwoorden en beveiliging.

De Norton Identity Safe-cloudsafe maken

Norton Identity Safe-cloudsafe

Norton Identity Safe-cloudsafe openen

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v71682525_identity_safe_standalone_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 08/08/2013