Fout: '8505,129'

Start uw computer opnieuw op om dit probleem te verhelpen. Als u deze fout blijft ontvangen, moet u de proxy-instellingen van uw netwerk controleren en met Norton Power Eraser een geavanceerde scan uitvoeren om mogelijk ongewenste toepassingen te ontdekken.

STAP 1

De Proxy-instellingen voor netwerk controleren

1. Druk op de toetsen Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

2. Typ de volgende tekst en druk op Enter.

inetcpl.cpl

Het venster Interneteigenschappen wordt geopend op uw computer.

3. Klik op het tabblad Verbindingen op LAN-instellingen.

4. Zorg dat geen van de selectievakjes zijn ingeschakeld in het dialoogvenster LAN-instellingen (Local Area Network) onder Proxyserver.

5. Als u vermeldingen bij Proxyserver vindt, schakelt u de vakjes uit en selecteert u Instellingen automatisch detecteren.

Een onbekend proxyserveradres kan op een mogelijke bedreiging of ongewenste toepassing wijzen. Gebruik Norton Power Eraser om een geavanceerde scan op uw computer uit te voeren.

6. Klik op OK.

7. Klik op Toepassen en vervolgens op OK.

Ga naar stap 2 als het probleem zich blijft voordoen.

STAP 2

De instellingen van de netwerkverbinding configureren in Windows

1. Druk op de toetsen Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

2. Typ het volgende in het dialoogvenster Uitvoeren en klik vervolgens op OK :

ncpa.cpl

3. Rechtsklik op de actieve netwerkadapter en klik vervolgens op Eigenschappen.

Wanneer het venster Gebruikersaccountbeheer verschijnt, klikt u op Ja of Doorgaan.

4. In het venster Eigenschappen van netwerkverbinding, onder 'Deze verbinding heeft de volgende onderdelen nodig', klikt u op Internet Protocol (TCP/IP) of Internet Protocol versie 4 (TCP/IPv4).

5. Klik op Eigenschappen.

6. Om de instellingen voor het DNS-serveradres op te geven, klikt u op De volgende DNS-serveradressen gebruiken.

7. In de vakken Voorkeurs-DNS-server en Alternatieve DNS-server typt u de twee IP-adressen van Norton ConnectSafe.

Voorkeurs-DNS: 199.85.126.10

Alternatieve DNS: 199.85.127.10

8. In het venster Eigenschappen van Internet Protocol (TCP/IP) klikt u op OK.

9. Klik op OK.

Voer in stap 3 een scan met Norton Power Eraser uit als het probleem zich blijft voordoen.

STAP 3

De Norton Power Eraser uitvoeren - Scan van ongewenste toepassingen

1. Download Norton Power Eraser.

2. Klik op Opslaan.

3. Selecteer Bureaublad als locatie en klik vervolgens op Opslaan.

4. Dubbelklik op het bestand NPE.exe om Norton Power Eraser uit te voeren.

Wanneer een vraag wordt weergegeven in het venster Gebruikersaccountbeheer, klikt u op Ja of Doorgaan.

5. Lees de licentieovereenkomst en klik op Accepteren.

6. Klik in het venster Norton Power Eraser op het pictogram Scan voor ongewenste toepassingen.

Wanneer Norton Power Eraser de scan heeft voltooid, worden de scanresultaten weergegeven in het venster Scan ongewenste toepassingen voltooid.

7. Klik in het venster Scan ongewenste toepassingen voltooid naast de ongewenste toepassing of werkbalk op Verwijderen.

8. Volg de instructies op het scherm.

9. Start de computer opnieuw op wanneer de verwijdering is voltooid.

Als het probleem blijft optreden, probeer dan ongewenste werkbalken te verwijderen die zijn samengebundeld met bepaalde gratis programma's die u op uw computer heeft geïnstalleerd. Voor meer informatie over hoe u deze browserkapers verwijdert, raadpleegt u Ongewenste werkbalken van uw computer verwijderen.

Wat te doen als dit niet werkt?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v71552856_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 29/05/2017