De functie voor ongedaan maken vanaf een ander besturingssysteem gebruiken om een eerdere herstelsessie van Norton Power Eraser ongedaan te maken

In sommige gevallen zijn de geïnfecteerde bestanden op uw computer de Windows-bestanden die u nodig heeft om uw computer opnieuw op te starten. Norton Power Eraser kan een geïnfecteerd Windows-bestand nog steeds detecteren en repareren. Wanneer een Windows-bestand echter gewijzigd of gerepareerd wordt, is het soms niet meer mogelijk om uw computer opnieuw op te starten.

Als u uw computer niet meer kunt opstarten nadat u een bedreiging van uw computer heeft verwijderd met behulp van Norton Power Eraser, moet u de herstelsessie mogelijk ongedaan maken. Norton Power Eraser bevat een functie voor ongedaan maken vanaf een ander besturingssysteem waarmee u een herstelsessie ongedaan kunt maken door de computer opnieuw op te starten met een ander besturingssysteem.

Als uw computer meerdere installaties van besturingssystemen heeft die zijn geconfigureerd voor meerdere opstartmogelijkheden, kunt u zich aanmelden via het andere, werkende besturingssysteem. Vervolgens kunt u Norton Power Eraser daarvandaan starten om de functie voor ongedaan maken vanaf een ander besturingssysteem te gebruiken.

Een eerdere herstelsessie ongedaan maken vanaf een ander besturingssysteem

1. Start uw computer op met een ander besturingssysteem.

2. Blader naar de locatie waar Norton Power Eraser is opgeslagen, en dubbelklik op het bestand NPE.exe om het te starten.

3. Lees de licentieovereenkomst en klik op Accepteren.

4. Klik in de rechterbovenhoek op Instellingen.

5. Selecteer Multiboot-controle inschakelen en klik vervolgens op OK.

6. Klik op Eerdere oplossing ongedaan maken.

Norton Power Eraser controleert en toont alle herstelsessies voor het huidige besturingssysteem en andere niet-hostende besturingssystemen op de computer.

7. Selecteer de gewenste combinatie van besturingssysteem en gebruiker in de lijst.

8. Selecteer de herstelsessie die u ongedaan wilt maken, en klik op Volgende.

Naast de herstelsessie voor een niet-hostend besturingssysteem dat niet kan worden opgestart, wordt het doelbesturingssysteem aangegeven.

9. Bekijk de reparaties die zijn uitgevoerd tijdens de geselecteerde herstelsessie. Selecteer de bestanden die u wilt herstellen en klik vervolgens op Ongedaan maken.

10. Klik op Opnieuw opstarten als Norton Power Eraser vraagt om de computer opnieuw op te starten.

11. Norton Power Eraser geeft de bestanden weer die zijn hersteld. Klik op Gereed.

Wat u nog meer kunt doen met Norton Power Eraser:

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v71393252_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 16/07/2018