De locatiefrequentie van een apparaat wijzigen

U kunt de locatiefrequentie van uw apparaat op elk gewenst moment wijzigen. De locatiefrequentie wordt standaard op 1 uur ingesteld. U kunt de locatiefrequentie op 3, 6, 12 of 24 uur instellen.

De locatiefrequentie van een apparaat wijzigen

1. Meld u aan bij de Norton Anti-Theft-website.

2. Klik in het linkerdeelvenster onder Mijn apparaten op de naam van het apparaat waarvan u de locatiefrequentie wilt wijzigen.

3. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Frequentie van locatiemelding de locatiefrequentie die u voor het apparaat wilt instellen.

Apparaten beheren

De locatie van een apparaat bekijken

De locatie van een apparaat bijwerken via de Norton Anti-Theft-website

De Norton Anti-Theft-website

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v71355278_NAT_Retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/04/2013