Zoeken op internet met Norton Safe Search

Norton Safe Search is alleen beschikbaar op Windows.

Norton Safe Search vormt een verrijking van uw zoekacties op internet. Ask.com genereert de zoekresultaten, en voor elk zoekresultaat wordt de Norton-beoordeling verstrekt.

Norton Safe Search biedt ook een intelligente functie om te zoeken terwijl u typt, zodat zoeksuggesties direct worden weergegeven wanneer u een aantal letters van de zoekterm intypt.

Norton Safe Search biedt daarnaast de volgende functies:

Sitefilter

Wanneer u op internet zoekt, analyseert Norton Safe Search de beveiligingsniveaus van de websites die op de pagina met zoekresultaten worden vermeld.

U kunt onveilige sites uit de zoekresultaten filteren door de opties Veilig (gescand) of Norton Secured te kiezen. Als u de zoekresultaten niet wilt uitfilteren, klikt u op Geen filters. De zoekresultaten worden standaard niet gefilterd.

Een functie voor het verwijderen van de zoekgeschiedenis

Met Norton Safe Search kunt u alle gegevens wissen die betrekking hebben op uw zoekactiviteiten via de Ask.com-server. Met de functie Privacy Safeguard van Norton Safe Search kunt u de zoekgegevens verwijderen, zoals uw IP-adres, de gebruikers-ID en de sessie-ID van de server van Ask.com.

De functie Norton Safe Search is alleen beschikbaar voor sommige regio's, met inbegrip van Australië, België, Brazilië, Canada, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Japan, Nederland, Noorwegen, Spanje, Zweden, Zwitserland, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. De functie Privacy Safeguard is alleen beschikbaar voor de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Canada.

U kunt Norton Safe Search zelfs gebruiken wanneer u de functies van Identity Safe heeft uitgeschakeld.

Norton Safe Search wordt alleen ondersteund door de browsers Internet Explorer, Firefox of Chrome.

Zoeken op internet met Norton Safe Search

1. Open uw browser.

2. Typ uw zoekopdrachten in het vak Norton Safe Search op de Norton-werkbalk

3. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Klik op Safe Search.

• Selecteer in het pop-upvenster een suggestie die overeenkomt met uw zoekreeks.

< Terug

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.