Identity Safe-instellingen via de Norton-werkbalk openen

Wanneer u Norton Identity Safe installeert, wordt de Norton-werkbalk toegevoegd aan de browsers Internet Explorer, Firefox en Chrome. Het menu Safe open op de Norton-werkbalk biedt snelkoppelingen naar de opties onder Identity Safe.

Instellingen voor Identity Safe via de Norton-werkbalk openen

1. Start uw webbrowser.

2. Selecteer een van de volgende opties in het Norton-menu op de Norton-werkbalk :

Norton Identity Safe

Hiermee kunt u het venster Norton Identity Safe weergeven.

U kunt uw Norton Identity Safe-product bijwerken via de koppeling Controleren op nieuwe updates in het venster Norton Identity Safe.

U kunt ook het licentiebeleid van Symantec bekijken in het venster Norton Identity Safe.

Productrondleiding

Hiermee krijgt u een snelle toer van Norton Identity Safe. U kunt de optie Volgende selecteren om de verschillende functies van Norton Identity Safe te bekijken, wat een beter inzicht in het product geeft.

Site rapporteren

Hiermee kunt u de huidige antiphishing-beoordeling naar Symantec sturen.

Werkbalk minimaliseren

Hiermee kunt u de Norton-werkbalk minimaliseren.

Wanneer u deze optie selecteert, verdwijnen de woorden Identity Safe en Safe Web, zodat alleen de indicatoren voor Identity Safe en Safe Web overblijven.

Het zoekvak van Norton Safe Search wordt ook kleiner gemaakt.

De optie Werkbalk minimaliseren verschijnt alleen in de Internet Explorer-browser.

Instellingen

Hiermee kunt u het venster Bladeropties openen.

Netwerkproxy configureren

Hiermee kunt u het venster Proxy-instellingen voor netwerk openen.

Wanneer u via een proxyserver een verbinding met internet maakt, moet u de details van de proxyserver opgeven.

Via het venster Proxy-instellingen voor netwerk kunt u instellingen voor automatische configuratie invoeren, evenals proxy-instellingen en verficatie-instellingen voor de proxyserver. Met de Proxy-instellingen voor netwerk kunt u verbinding maken met internet terwijl u taken uitvoert, zoals het activeren van het product of het openen van ondersteuningsopties.

Help

Hiermee kunt u de Help-pagina van het menu Norton bekijken.

Norton-werkbalk

De Norton-werkbalk verbergen en weergeven

Het menu Safe open/Safe gesloten openen

Onjuiste evaluatie van een website rapporteren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v71133098_identity_safe_standalone_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 30/07/2012