Het menu Safe open/Safe gesloten openen

Via het Identity Safe-menu op de Norton-werkbalk kunt u opgeslagen aanmeldingen, identiteitskaarten en opmerkingen bekijken en beheren.

U heeft ook toegang tot Identiteitsbescherming in het venster Instellingen via het menu Identity Safe.

Verder kunt u:

• Naar elke website navigeren waarvoor u de aanmeldingsgegevens hebt opgeslagen.

• Feedback geven over uw ervaring met Identity Safe.

• Uw Identity Safe-gegevens exporteren.

• Uw Identity Safe-gegevens importeren vanuit het back-upbestand of vanuit het mobiele profiel.

Het menu Safe open/Safe gesloten openen

1. Start uw webbrowser.

2. Selecteer een van de volgende opties op de Norton-werkbalk in het menu Safe open/Safe gesloten :

Safe sluiten

Hiermee kunt u zich afmelden bij Identity Safe.

Meld u af bij Identity Safe om uw Identity Safe-gegevens te beveiligen wanneer u niet achter uw computer zit.

Mobiele gegevens samenvoegen (Station:\)

Hiermee kunt u de Identity Safe-gegevens samenvoegen vanuit uw mobiele profiel dat u in eerdere versies van Norton-beveiligingsproducten heeft aangemaakt.

Deze optie wordt alleen in het menu Identity Safe weergegeven als u een extern station met een mobiel profiel aansluit.

Deze pagina niet langer negeren

U kunt deze optie selecteren als u wilt dat de aanmeldingsgegevens automatisch op de huidige webpagina worden ingevuld.

Deze optie wordt alleen in het menu Identity Safe weergegeven als u de optie Deze pagina negeren selecteert onder het menu Identity Safe.

Startpagina van Identity Safe

Hiermee kunt u de startpagina van Norton Identity Safe openen en de Identity Safe-gegevens configureren.

Instellingen

Hier kunt u de verschillende opties bekijken die beschikbaar zijn in Identity Safe.

De opties zijn:

• Aanmeldingen bewerken

Hiermee kunt u het venster Aanmeldingen bewerken openen.

• Identiteitskaarten bewerken

Hiermee kunt u het venster Identiteitskaarten bewerken openen.

• Opmerkingen bewerken

Hiermee kunt u het venster Opmerkingen bewerken openen.

• Bladeropties

Hiermee kunt u het venster Bladeropties openen.

• Wachtwoord en beveiliging

Hiermee kunt u het venster Wachtwoorden en beveiliging openen.

• Exporteren

Hiermee kunt u het venster Identity Safe-gegevens exporteren openen.

• Importeren

Hiermee kunt u het venster Identity Safe-gegevens importeren openen.

Foutrapportage

Hiermee kunt u de website van Norton Feedback openen.

U kunt feedback geven over uw ervaring met Identity Safe. U kunt ook de problemen opgeven die u in Identity Safe bent tegengekomen. U kunt kiezen uit de lijst met problemen of u kunt uw probleem beschrijven.

Deze pagina negeren

U kunt deze optie selecteren als u niet wilt dat de aanmeldingsgegevens automatisch op de huidige webpagina worden ingevuld.

Alle aanmeldingen

Hier kunt u de lijst bekijken met alle aanmeldingen die u in Identity Safe hebt opgeslagen.

Norton-werkbalk

De Norton-werkbalk verbergen en weergeven

Identity Safe-instellingen via de Norton-werkbalk openen

Onjuiste evaluatie van een website rapporteren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v71133097_identity_safe_standalone_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 16/08/2012