De Norton-werkbalk of Norton-werkbalkknop in- of uitschakelen

Als u de Norton-werkbalk niet wilt gebruiken, kunt u deze altijd uitschakelen. Als u de werkbalk uitschakelt, ziet u geen Norton-beoordelingen voor de websites die u bezoekt. U weet dan mogelijk niet of de bezochte site schadelijk is. U kunt ook niet opgeslagen aanmeldingen of de invulassistent gebruiken, of nieuwe aanmeldingen opslaan.

De Norton-werkbalk is alleen beschikbaar op Windows-besturingssystemen.

De Norton-werkbalk in- of uitschakelen in de browsers Internet Explorer en Firefox

1. Klik op de menubalk op Beeld.

2. Voer in het submenu Werkbalken een van de onderstaande handelingen uit:

• Hef selectie van de Norton-werkbalk op om de werkbalk te verbergen.

• Selecteer de Norton-werkbalk om deze weer te geven.

De Norton-werkbalk in- of uitschakelen in de Chrome-browser

1. Klik in de rechterbovenhoek van uw browser op het Chrome -menu dat wordt aangeduid met drie streepjes.

2. Klik in de vervolgkeuzelijst op Extra > Extensies.

3. Op de verschenen pagina voert u onder Extensies een van de volgende handelingen uit:

• Hef selectie van Ingeschakeld op om de werkbalk uit te schakelen.

• Klik op Inschakelen om de werkbalk weer te geven.

De Norton-knop verbergen of weergeven in de Chrome-browser

• Voer een van de volgende handelingen uit:

• Klik met de rechtermuisknop op de Norton-werkbalkknop en klik vervolgens op de optie Knop verbergen om de werkbalk te verbergen.

• Als u de knop wilt weergeven, klikt u op het Chrome-menu > Extra > Extensies > Knop weergeven.

De Norton-knop verbergen of weergeven in de Safari-browser

• Voer een van de volgende handelingen uit:

• Klik met de rechtermuisknop in de rechterbovenhoek van uw webbrowser op het pictogram van de Norton-werkbalkknop en klik vervolgens op de optie Knop verbergen.

• Als u de knop wilt weergeven, klikt u in het Safari-menu op Beeld en heft u selectie van Werkbalk verbergen op.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v71133093_identity_safe_standalone_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 28/09/2015