Na de installatie van Norton Password Manager zie ik een werkbalk in mijn browser.

Wanneer u Norton Password Manager installeert, wordt de Norton-werkbalk ook toegevoegd aan browsers die u gebruikt. De Norton-werkbalk ondersteunt de browsers Internet Explorer en Chrome. Dankzij de werkbalk kunt u veilig op internet surfen doordat schadelijke websites worden geblokkeerd zelfs voordat u ze bezoekt.

De Norton-werkbalk is alleen beschikbaar op Windows-besturingssystemen.

U beschikt over de volgende opties op de Norton-werkbalk :

Safe Search

Norton Safe Search maakt gebruik van Ask.com om zoekresultaten te genereren. Norton Safe Search toont de beveiligingsstatus van de website en de Norton-beoordeling voor alle gegenereerde zoekresultaten.

Als u Norton Safe Search als uw standaardzoekmachine wilt instellen, raadpleegt u De standaardzoekmachine wijzigen voor meer informatie.

Safe Web-indicator

Geeft aan of de website die u bezoekt, beveiligd, veilig of onveilig is. U kunt ook de link Volledig Safe Web-rapport gebruiken om meer te weten te komen over de website die u bezoekt.

Norton Safe Web analyseert het beveiligingsniveau van de websites zelfs voordat u ze bezoekt. Vervolgens worden de resultaten weergegeven in het pop-upvenster Site Safety.

SAFE IS OPEN/GESLOTEN

Hiermee kunt u de safe openen. U kunt de aanmeldingen, adressen, betalingen en notities die u in de safe heeft opgeslagen, weergeven en beheren. U kunt ook in uw safe zoeken naar de aanmeldingen die u heeft opgeslagen.

Op sommige websites moet u formulieren invullen of aanmeldingsgegevens invoeren. U kunt de Password Manager-gegevens die u in de safe heeft opgeslagen, gebruiken om de gegevens op die websites in te vullen. Wanneer u op de optie Safe klikt, ziet u de lijst met gegevens die u heeft opgeslagen. U kunt gegevens selecteren om te gebruiken op de website die u bezoekt. U kunt ook de Invulassistent gebruiken om formulieren op sommige websites in te vullen.

Bovendien kunt u een ingang bewerken en verwijderen via de optie SAFE IS OPEN/SAFE IS GESLOTEN.

DELEN VIA

Hiermee kunt u de website delen met uw vrienden op sociale netwerksites zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Gmail, Yahoo of Outlook.

De Norton-werkbalk kan in de Google Chrome-browser als Chrome-extensie worden geopend. Op de pagina Extensies van de Chrome-browser kunt u de Norton-werkbalk in- of uitschakelen, en de Norton-werkbalk uit uw Chrome-browser verwijderen.

Als de Norton-werkbalk is ingeschakeld, kunt u de volgende opties gebruiken:

In incognito toestaan

Hiermee kunt u in afgeschermde modus op internet surfen, zonder dat gegevens van uw browsersessie in uw browser- of downloadgeschiedenis worden opgeslagen.

Toegang tot bestand-URL's toestaan

Hiermee krijgt de extensie toegang tot alle gegevens op uw computer.

Als u de Norton-werkbalk uit uw Chrome-browser heeft verwijderd, moet u Chrome opnieuw installeren om de Norton-werkbalk opnieuw op te roepen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v71133092_identity_safe_standalone_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 02/08/2018