Beveiligingsinstellingen

Met de opties voor Beveiliging in Norton Password Manager kunt u het beveiligingsniveau van uw safe instellen. U kunt ook het wachtwoord van uw safe wijzigen.

Uw safe bevat gevoelige gegevens die kunnen worden misbruikt door identiteitsdieven als ze niet goed worden beveiligd. De opties voor Beveiliging bieden een extra beveiligingslaag voor uw safe. U kunt configureren hoe u uw safe wilt oproepen.

U kunt de beveiligingsopties gebruiken om het volgende te doen:

• Safetoegang instellen

• Uw safewachtwoord wijzigen

Als u instellingen voor Beveiliging wilt oproepen in Windows, klikt u in het hoofdvenster van Norton Password Manager op het instellingen pictogram in de vorm van een tandwiel. Klik vervolgens op het tabblad Beveiliging.

U kunt kiezen uit:

Toegang tot safe

U kunt de volgende beveiligingsinstellingen voor het openen van uw safe configureren. U kunt kiezen uit:

• Vraag mijn wachtwoord aan het begin van elke aanmeldingssessie : hiermee wordt u om uw wachtwoord gevraagd wanneer u Norton Password Manager de eerste keer opent.

Het is raadzaam deze optie te gebruiken voor een betere beveiliging van uw identiteitsgegevens.

• Mijn wachtwoord vragen voordat een aanmelding of formulier wordt ingevuld : hiermee wordt u om uw wachtwoord gevraagd voordat een formulier of aanmelding automatisch wordt ingevuld.

• Safe sluiten na <tijd> minuten inactiviteit : hiermee wordt u automatisch bij Password Manager afgemeld wanneer u uw Password Manager gedurende een bepaalde periode niet gebruikt. U kunt de time-out bij inactiviteit instellen op 15, 30 of 45 minuten.

Deze optie is nuttig wanneer u geregeld in regio's komt waar misdaad voorkomt.

• Safe sluiten bij slaapstand : hiermee wordt u automatisch bij Password Manager afgemeld wanneer uw systeem in de slaapstand gaat.

Wachtwoord van safe

U kunt het wachtwoord van de safe configureren. U kunt kiezen uit:

• Safewachtwoord wijzigen : hiermee kunt u het safewachtwoord van Password Manager wijzigen en een nieuwe geheugensteun instellen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v71133088_identity_safe_standalone_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 02/08/2018