Beveiligingsinstellingen

Met de opties voor Beveiliging in Norton Identity Safe kunt u het beveiligingsniveau van uw safe instellen. U kunt ook het wachtwoord van uw safe wijzigen.

Uw safe bevat gevoelige gegevens die kunnen worden misbruikt door identiteitsdieven als ze niet goed worden beveiligd. De opties voor Beveiliging bieden een extra beveiligingslaag voor uw safe. U kunt configureren hoe u uw safe wilt oproepen.

U kunt de beveiligingsopties gebruiken om het volgende te doen:

• Toegang tot de safe instellen

• Het wachtwoord van uw safe wijzigen

Als u beveiligings instellingen wilt oproepen op Windows, klikt u in het hoofdvenster van Norton Identity Safe op het instellingen pictogram in de vorm van een tandwiel, en klikt u vervolgens op het tabblad Beveiliging.

Als u beveiligings instellingen wilt oproepen op Mac, klikt u op de menubalk op Norton Identity Safe, Voorkeuren en vervolgens op het tabblad Beveiliging.

U kunt kiezen uit:

Toegang tot safe

U kunt de volgende beveiligingsinstellingen voor het openen van uw safe configureren. U kunt kiezen uit:

• Vraag mijn wachtwoord aan het begin van elke aanmeldingssessie : hiermee wordt u om uw wachtwoord gevraagd wanneer u Norton Identity Safe de eerste keer opent.

Het is raadzaam deze optie te gebruiken voor een betere beveiliging van uw identiteitsgegevens.

• Mijn wachtwoord vragen voordat een aanmelding of formulier wordt ingevuld : hiermee wordt u om uw wachtwoord gevraagd voordat een formulier of aanmelding automatisch wordt ingevuld.

• Safe sluiten na <tijd> minuten inactiviteit : hiermee wordt u automatisch bij Identity Safe afgemeld wanneer u uw Identity Safe een opgegeven periode niet gebruikt. U kunt de time-out bij inactiviteit instellen op 15, 30 of 45 minuten.

Deze optie is nuttig wanneer u geregeld in regio's komt waar misdaad voorkomt.

• Safe sluiten bij slaapstand : hiermee wordt u automatisch bij Identity Safe afgemeld wanneer uw systeem in de slaapstand gaat.

Wachtwoord van safe

U kunt het wachtwoord van de safe configureren. U kunt kiezen uit:

• Safewachtwoord wijzigen : hiermee kunt u het safewachtwoord van Identity Safe wijzigen en een nieuwe geheugensteun instellen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v71133088_identity_safe_standalone_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 28/09/2015